Melatonin - 90 tabliet

Melatonin - 90 tabliet

Melatonin - 90 tabliet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Melatonin - 90 tabliet - popis produktu

Prečo odporúčame prípravok Melatonin od BioTechUSA?

  • Pre rýchlejšie zaspávanie*
  • Pre zmiernenie pocitu únavy spôsobeného časovým posunom**
  • Praktické 90 tabletové balenie
PRIRODZENÁ PODPORA

Melatonín je hormón; ktorý náš organizmus produkuje z esenciálnej aminokyseliny tryptofán. V najväčšom množstve sa tvorí v tme; keď zapadne slnko; alebo keď si zatienime izbu; za svetla je jeho produkcia nízka.

Obsah účinnej látky 1 mg v tabletách prípravku BioTechUSA Melatonin a jeho ekonomické balenie je mimoriadne praktické. *Melatonín pomôže skrátiť čas zaspávania; predstavme si len taký uponáhľaný; vyčerpávajúci pracovný deň.  Samozrejme; môžeme si ho zobrať aj so sebou; či už na služobnú cestu alebo do tréningového tábora; **pretože melatonín pomôže zmierniť aj pocit únavy spôsobený dlhým letom a časovým posunom.

*Priaznivý účinok je možné dosiahnuť užívaním 1 mg melatonínu krátko pred spaním.

**Priaznivý účinok je možné dosiahnuť užívaním aspoň 0;5 mg melatonínu v prvý deň cesty; v čase krátko pred spaním a následným užívaním počas niekoľkých dní po pricestovaní.

Komu odporúčame prípravok Melatonin od BioTechUSA?
  • ženám aj mužom; ak chcú skrátiť čas zaspávania
Čo obsahuje Melatonin od BioTechUSA?

1 dávka (1 tableta):                                                

  • 1 mg melatonínu

Balenie: 90 tabliet (90 denných dávok) 

Melatonin; podobne ako ostatné produkty BioTechUSA; obsahuje bezpečné; starostlivo vyberané zložky.

Ako užívať prípravok Melatonin od BioTechUSA?

Odporúčané dávkovanie: Zapite 1 tabletu denne pohárom vody krátko pred spaním! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku!

Upozornenie: Produkt uchovávajte mimo dosahu detí! Výživový doplnok nenahrádza vyváženú a pestrú stravu a zdravú životosprávu. Užívanie produktu sa neodporúča deťom; tehotným alebo dojčiacim ženám. Užívanie produktu sa neodporúča v prípade známeho základného ochorenia; alebo užívania liekov; taktiež ľuďom; ktorí vykonávajú činnosť vyžadujúcu nepretržitú ostražitosť; kedy môže ospalosť predstavovať bezpečnostné riziko.

Zloženie

objemové činidlá (fosforečnany vápenaté; celulózový gél; sieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy); melatonín 0;5%; protihrudkujúca látka (horečnaté soli mastných kyselín). Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; kôrovce; oxid siričitý a orechy. UPOZORNENIE: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu! Neodporúča sa deťom ani tehotným a dojčiacim ženám.  Neodporúča sa osobám; ktoré trpia chorobou a užívajú lieky; osobám; ktoré vykonávajú činnosť; vyžadujúcu trvalú bdelosť; kde ospalosť môže znamenať bezpečnostné riziko! MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ DO (deň/mesiac/rok): je vyznačená v bielom poli (LOT/EXP). SKLADOVANIE: Uchovávajte dobre uzatvorené na chladnom; suchom mieste. Po otvorení nevyberajte vrecúško so silikagélom!

Účinné látky

Účinné látky I Denná dávka: 1 tableta I Počet dávok v balení: 90

 

v 1 tablete

Melatonín

1 mg

Distribútor: MLO Slovakia s.r.o.; Zvolenská cesta 141; 97405 Banská Bystrica; Slovenská republika. Krajina pôvodu: EÚ (krajina pôvodu základnej zložky (zložiek): mimo EÚ). 

Netto hmotnosť: 16;7 g/90 tabliet

Melatonin - 90 tabliet - parametre produktu

Melatonin - 90 tabliet - história ceny a dostupnosti

Melatonin - 90 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

Melatonin - 90 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?