MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g - popis produktu

Viaczložková čajovina, detský bylinný čaj v záparových vrecúškach.

Zloženie: fenikel obyčajný, plod (Foeniculum vulgare), aníz voňavý, plod (Pimpinella anisum), lipa malolistá, veľkolistá, kvet (Tilia cordata, Tilia platyphyllos), baza čierna, kvet (Sambucus nigra), ibiš lekársky, koreň (Althaea officinalis), sladovka hladkoplodá, koreň (Glycyrrhiza glabra), prvosienka jarná, kvet (Primula veris), materina dúška obyčajná, vňať (Thymus serpyllum).

Príprava: Pripravuje sa vo forme záparu. 1 nálevové vrecúčko sa preleje 2,5 dl vriacej vody a nechá sa 5 minút vylúhovať v prikrytej nádobe.Čaj sa pije 2-3x denne podľa potreby. Nesmie sa variť.Pripravuje sa vždy čerstvý, bezprostredne pred použitím.

Upozornenie: Skladovať mimo dosahu malých detí! Skladovať v suchu.Nie je určený ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporučené denné dávkovanie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bylinné čaje, patrí značke eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Produkt MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské čaje, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g - parametre produktu

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g - história ceny a dostupnosti

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g - ďalšie zaujímavé produkty

MEGAFYT Detský čaj PRIEDUŠKY 20x2 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?