Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml #9529487

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml #9529487

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml #9529487

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml - popis produktu

Obsah Megaderm 28 x 8 ml Charakteristika Megaderm MEGADERM je potravinový doplnok s obsahom esenciálnych mastných kyselín (EFAs) patriacich do rodiny omega 6 (W6) a omega 3 (W3) v optimálnych množstvách a pomeroch (5:1). MEGADERM pomáha pri tlmení kožných porúch, zvlášť v prípade alergií. Zloženie Megaderm na 1 ml W6 Linoleic acid (LA)                               364 mg Gamma-linoleic acid (GLA)               7,6 mg W3 Eicosapentaenoic acid (EPA)           44,8 mg Docosahexaenoic acid (DHA)           30 mg Vitamíny Vitamín A                                            114,8 IU Vitamín E                                           3,8 IU   Účinkuje na 2 úrovniach, ktoré sa vzájomne doplňujú: pomáha pri obnove integrity kože pomáha pri tlmení zápalov (červenanie & pruritus) MEGADERM tiež udržuje prirodzené obranné mechanizmy organizmu, čo pomáha k udržaniu dobrého zdravotného stavu zvieraťa. Spôsob podania Odstrihnite vrchnú časť sáčku a zamiešajte jeho obsah do krmiva. Chuť Megadermu je dobre prijímaný, zvlášť u psov. Dávkovanie Kožné problémy: 1 sáčok denne (1 balenie postačí na 4 týždne). Najčastejšie sa prípravok podáva 8 týždňov, dĺžka podávania závisí na doporučení Vášho veterinára. Stav kože a srsti 1 sáčok každý druhý deň  (1 balenie postačí na 8 týždňov). Dĺžka podávania  závisí na doporučení Vášho veterinára Upozornenie Pre dobrý účinok je dôležité dodržať: dávkovanie, dobu podávania, frekvenciu používania, následné vyšetrenia.

Produkt Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml #9529487 patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Virbac, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml - parametre produktu

Veľkosť balenia28 x 8 ml
DruhPsy/Mačky
FormaSirup
KategóriaDoplnky stravy
ZnačkaVirbac
E-shopNajlekaren.eu

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml - história ceny a dostupnosti

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml - ďalšie zaujímavé produkty

Megaderm pri kožných problémoch pre psy a mačky 28x8ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?