Mechanický zametač REGULUS SUPRA

Mechanický zametač REGULUS SUPRA

Mechanický zametač REGULUS SUPRA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mechanický zametač REGULUS SUPRA - popis produktu

Praktický zametač je spoľahlivý pomocník, ktorý rýchlo a bez námahy uprace nečistoty z podláh všetkých typov. Gumová kefa nevíri prach a zametá vlasy, zvieracie chlpy a iné drobné nečistoty. Vďaka svojmu kónickému tvaru dokonale pracuje aj pozdĺž múrov či nábytku a sklopná rukoväť dovolí zametať aj pod nábytkom samotným. To všetko bez použitia elektrickej energie. Odnímateľný zásobník sa ľahko vyprázdňuje a je umývateľný. Zametač je vhodný aj na hladké a mäkké podlahy. Materiál: plast, kov. Rozmery: šírka záberu 26 cm, dĺžka rukoväte 120 cm. Vyrobila nemecká spoločnosť LEIFHEIT.zametie prach, špinu, vlasy, zvieracie chlpy a drobné nečistotyBez použitia elektrickej energieGumová kefa pracuje spoľahlivo a nevíri prachVhodný na všetky typy podláh vrátane hladkých a mäkkýchSklopná rukoväť pre pohodlné upratovanie pod nábytkomVyberateľný a umývateľný zásobník

Produkt Mechanický zametač REGULUS SUPRA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Upratovacie pomôcky od značky LEIFHEIT.

Tento produkt nájdete v skupine Mechanické zametače, je v ponuke značky LEIFHEIT.

Mechanický zametač REGULUS SUPRA - parametre produktu

Mechanický zametač REGULUS SUPRA - história ceny a dostupnosti

Mechanický zametač REGULUS SUPRA - ďalšie zaujímavé produkty

Mechanický zametač REGULUS SUPRA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?