MAX FACTOR Kajal 030 Brown

MAX FACTOR Kajal 030 Brown

MAX FACTOR Kajal 030 Brown

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MAX FACTOR Kajal 030 Brown - popis produktu

Ceruzka na oči MAX FACTOR Kajal 030 Brown: Ceruzka na oči MAX FACTOR Kajal 030 Brown je nevyhnutnou kozmetickou potrebou každej ženy, ktorá si rada líči oči a stará sa o svoj vzhľad. Ceruzka MAX FACTOR oči nádherne zvýrazní, podčiarkne ich tvar a poskytne vášmu líčeniu intenzívny farebný efekt. Vďaka svojej hnedej farbe sa hodí k väčšine očných tieňov. Medzi jej prednosti patrí dlhodobá výdrž, vaše líčenie tak zostane dokonalé po celý deň. Veľmi ľahko a precízne sa nanáša, jemnú pleť očného okolia nepodráždi ani nepoškriabe. Zaobstarajte si ceruzku MAX FACTOR v odtieni Brown na krásny vzhľad vašich očí.  Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči MAX FACTOR Kajal 030 BrownCeruzka na oči v krásnej prirodzene hnedej farbe zvýrazní vaše očiCeruzka MAX FACTOR sa veľmi ľahko a precízne nanášaPoskytne očiam intenzívny farebný efektDlhodobá výdrž zaistí dokonalé líčenie po celý deňNedráždi oči ani jemnú pleť očného okoliaPodčiarknite svoj tvar očí s ceruzkou MAX FACTOR Kajal 030 Brown

Tento produkt nájdete v skupine Očné linky, patrí pod značku Max Factor v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt MAX FACTOR Kajal 030 Brown patrí do skupiny produktov Ceruzky na oči od značky Max Factor, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

MAX FACTOR Kajal 030 Brown - parametre produktu

MAX FACTOR Kajal 030 Brown - história ceny a dostupnosti

MAX FACTOR Kajal 030 Brown - ďalšie zaujímavé produkty

MAX FACTOR Kajal 030 Brown - ako nakúpiť najvýhodnejšie?