MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde - popis produktu

Ceruzka na obočie MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde: Vytvarovanie dokonalého obočia nebolo nikdy jednoduchšie. Obojstranná ceruzka na obočie Max Factor Brow Slanted Pencil 010 Blonde so zabudovanou kefkou má všetko, čo potrebujete pre perfektne vytvarované obočie. Kefka sčeše chĺpky do žiaduceho tvaru a automatická ceruzka so skosenou špičkou umožňuje precízne doplnenie a zvýraznenie. Doprajte si profesionálne vyzerajúce obočie každý deň s ceruzkou Max Factor Brow Slanted Pencil. Prečo si zamilujete ceruzku na obočie Max Factor Brow Slanted Pencil 010 Blonde? Obojstranná ceruzka na obočie Brow Slanted Pencil má všetko, čo potrebujete pre dokonalé obočieIdeálny odtieň pre blondínkyKefka učeše obočie do požadovaného tvaruAutomatická ceruzka umožňuje precízne vykreslenie obočiaS Max Factor Brow Slanted Pencil si môžete užívať profesionálne vyzerajúce obočie každý deňPoužitie: Krátkymi ťahmi vykreslite a doplňte obočie do požadovaného tvaru. Pre finálnu úpravu učešte pomocou kefky.

Produkt MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde patrí do skupiny produktov Ceruzky na obočie, vyrába ho značka Max Factor, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde - parametre produktu

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde - história ceny a dostupnosti

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde - ďalšie zaujímavé produkty

MAX FACTOR Brow Slanted Pencil 010 Blonde - ako nakúpiť najvýhodnejšie?