Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - popis produktu

Táto úžasná mätová bunda je ideálnou voľbou pre chladné jesenné a jarné dni. Je vyrobená z vysokej kvality 100% polyesterového materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň udržuje teplo. Bez kapucne je skvelou voľbou na každodenné nosenie a jej trendy mätová farba ľahko kombinuje s rôznymi šatami. Má tiež praktické vrecká na drobnosti, aby ste mali všetko, čo potrebujete po ruke. Dlhý vlas na bunde pridáva štýlový a elegantný vzhľad, čo vám zaručene pritiahne pohľady.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M160-17282-8659-61M / L162-17486-9161-63L / XL164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je modrá, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske oblečenie, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je modrá, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - parametre produktu

VeľkosťS/M
Modelkamá na sebe veľkosť S/M: výška 170 cm, prsia 93 cm, pás 66 cm, boky 93 cm
Farbamodrá
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihbez kapucne
Strihjednoduchý
Dĺžkapolodlhá
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Dámske bundy, Dámske oblečenie
ZnačkaWOOL FASHION ITALIA
VeľkosťS/M
Farbamodrá
Materiál100% Polyester

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - história ceny a dostupnosti

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - ďalšie zaujímavé produkty

Mätová štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - S/M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?