Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm - popis produktu

Moderný svetlý prízvuk pre vonkajšiu plochu - rúrkové závesné svietidlo Pistillo Samostatne alebo v skupine Pistillo obohacuje záhradu alebo terasu o jemné svetlo a silnú vizuálnu prítomnosť. Lampa je navrhnutá ako valcová trubica vyrobená z opálového metakrylátu a vybavená čiernymi koncovkami a háčikmi z čiernej syntetickej živice. Posledné a oranžové káble umožňujú flexibilné pripevnenie k rastlinám, trámom atď. V akejkoľvek orientácii. Vonkajšia závesná lampa Pistillo je výtvorom talianskej architektky a dizajnérky Emiliany Martinelli. Vedie tiež rodinnú spoločnosť Martinelli Luce, ktorá lampu vyrába v obvyklej vysokej kvalite. - Vybavený externým konektorom IP44

Tento produkt nájdete v skupine Závesné svetlá, patrí pod značku Martinelli Luce, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm patrí do skupiny produktov Vonkajšie svetlá, vyrába ho značka Martinelli Luce, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm - parametre produktu

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm - história ceny a dostupnosti

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm - ďalšie zaujímavé produkty

Martinelli Luce Pistillo vonkajšie svietidlo 171cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?