MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 - popis produktu

Sedacia súprava MARKUS je spojením skvelého moderného dizajnu a maximálneho využitia priestoru. Sedačka ponúka 2 úložné priestory s výklopným mechanizmom po oboch stranách. Zaujímavosťou je účelná a efektná bočná polička, zapracovaná do boku sedačky. Pri ľavom prevedení sú poličky umiestnené na ľavom boku sedačky, pri pravom prevedení sú poličky na pravom boku sedačky. Stredová časť sedačky je rozkladacia a ponúka nám spaciu plocha 275 x 125 cm. Sedák sedačky je tvorený vlnovcovou pružinou. Výška sedenia je 56 cm a hĺbka sedenia je 46 cm. Sedačka je čalúnená látkou Berlin 02 v sivej farbe. Moderný dizajn sedačky dopĺňa deliaci pás, ktorý je čalúnený eko-kožou v kontrastnej bielej farbe. Rozmer sedačky je (š/h/v) 310/159/90cm. Ďalšie farebné prevedenia v ponuke.

Produkt MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 - parametre produktu

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 - história ceny a dostupnosti

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 - ďalšie zaujímavé produkty

MARKUS rozkladacia sedačka Berlin 02/Soft 17 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?