Magnetická kuchynská minútka RD4251BK

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK - popis produktu

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK magnetický 60 minút bezpečná konštrukcia Bez batérií- manuálna Magnetický kuchynský časomer Veľkosť H x D: približne 4 x 9 cm Vyrobené z kovu a plastu ABS Až do max. Nastaviteľná po dobu 60 minút Váží približne 100 g Krátkodobý budík pre dokonalé načasovanie Ak chcete dokonale pripraviť vajíčka alebo čaje, už sa už nemusíte spoliehať na váš pocit času. S kuchynským časovačom sa ideálne časovanie v kuchyni stáva každodenným. Časť je nielen praktická, ale aj opticky sa mieša s neobvyklým bezpečným dizajnom. Keďže budík je magnetický, môžete ho pripevniť k chladničkám alebo rúram. Na použitie nie sú potrebné žiadne batérie. podrobnosti o produkte Kuchynské hodiny v elegantnom dizajne Časovač na koláče, košíčky, čaj, vajcia a oveľa viac. Jednoducho potočze pre aktiváciu Na prevádzku nie sú potrebné žiadne batérie dodávka 1x kuchynský časovač , bez dekorácie Rd 10024251.46

Produkt Magnetická kuchynská minútka RD4251BK patrí do skupiny produktov Kuchynské batérie, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK - parametre produktu

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK - história ceny a dostupnosti

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK - ďalšie zaujímavé produkty

Magnetická kuchynská minútka RD4251BK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?