MAGNE B6 BALANCE 1x20ks

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks - popis produktu

Denne počúvame, že zdravá strava môže znížiť účinky stresu, krvný tlak a prispievať k duševnej vyrovnanosti. Lenže nezdravé jedlo sa môže zdať ešte príťažlivejšie, keď je človek pod tlakom. Namiesto sladkostí sa preto ponúka vhodnejšia alternatíva – prášok MAGNE B6 Balance bez cukru.

Aké má doplnok stravy MAGNE B6 Forte Active zloženie?

V krabičke nájdete 20 jednotlivo balených vrecúšok. Ide o veľmi praktické riešenie vhodné aj na cesty. Miniatúrne granulky prášku s citrónovou príchuťou sa v ústach rýchlo rozplynú a nie je potrebné ich zapíjať. Ak si navyše strážite svoju štíhlu líniu, alebo z iných dôvodov obmedzujete cukor, poteší vás jeho neprítomnosť. Sladkú chuť dávajú prášku sladidlá ako xylitol, maltitol a steviol. Vaša denná dávka obsahuje tieto aktívne látky:

  • horčík (citrónan horečnatý) 300 mg (RDA 80 %)
  • vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 1,4 mg (RDA 100 %)
  • vitamín B9 (kyselina listová – folát) 200 µg (RDA 100 %)

RDA = referenčná hodnota príjmu pre dospelých prepočítaná na množstvo 2 vreciek

Vitamín B9 – malé odbočenie do jeho histórie

Kyselina listová (FOLIC ACID) – vitamín B9, často označovaná ako folát, patrí medzi vitamíny rozpustné vo vode. Termín „folic“ pochádza z latinského slova „folium” (v preklade list), pretože ju po prvýkrát objavili v roku 1940 v liste špenátu.

Spojenie nedostatku vitamínu B9 so zdravotnými rizikami objavili vedci až o čosi neskôr. Časť zásluhy má na tom aj experiment hematológa Victora Herberta, ktorý dva mesiace jedol iba varené kura s jablkovým pyré a skončil s anémiou (chudokrvnosťou).

Dnes už takéto nebezpečné pokusy robiť netreba a ani vám to neodporúčame. Je dobre známe, že vitamín B9 sa podieľa na syntéze aminokyselín a látkovej premene homocysteínu.* Jeho nedostatok okrem anémie a iných rizík vyvoláva i psychickú nevyrovnanosť – únavu, nespavosť, podráždenosť, pokles chuti do jedla a depresiu. 

Prečo a ako správne produkt MAGNE B6 Forte Active užívať?

Kombinácia kyseliny listovej (vitamínu B9) s vitamínom B6 a horčíkom prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy, vyrovnanému energetickému metabolizmu, teda dochádza k zníženiu miery únavy i vyčerpania. 

Citrónan horečnatý sa vstrebáva lepšie než niektoré iné formy horčíka**, preto deťom od 6 do 13 rokov stačí 1 vrecúško denne. Dospelí a mladiství od 14 rokov užívajú 2 vrecká denne. 

Obsah vrecka vysypte priamo na jazyk a nechajte rozpustiť. Zapíjanie vodou nie je nutné.

 

 

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks - parametre produktu

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks - história ceny a dostupnosti

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks - ďalšie zaujímavé produkty

MAGNE B6 BALANCE 1x20ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?