Mac Pro M2 Ultra Rack #8945389

Mac Pro M2 Ultra Rack #8945389

Mac Pro M2 Ultra Rack #8945389

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mac Pro M2 Ultra Rack - popis produktu

Počítač Mac Pro M2 Ultra Rack:PC Apple je výbornou voľbou na každý pracovný stôl aj do domácnosti. Spolieha sa na spoľahlivé a rýchle komponenty, poteší aj pomerom ceny k výkonu. Mozgom všestrannej zostavy PC Mac Pro M2 Ultra Rack je čip Apple Silicon ktorému sekunduje náležite veľká operačná pamäť. Pri práci vás poteší aj rýchlosť disku, SSD disk pracuje veľkou rýchlosťou, prístup k dátam aj chod celého systému budú veľmi rýchle. Všetko je chránené skriňou typu Rack Kľúčové znaky počítača Mac Pro M2 Ultra Rack Počítač Apple má nainštalovanú operačnú pamäť s veľkosťou 64 GB Mac Pro M2 Ultra Rack pracuje s procesorom Apple M2 ULTRA (24-jadrové) Rýchly SSD disk disponujúci kapacitou 1000 GB Grafická karta Apple M2 ULTRA 60-jadrová GPU Vďaka WiFi modulu sa ľahko pripojíte k internetu Grafické výstupy predstavuje HDMI a Thunderbolt 4 K ďalšej výbave patrí: Výstup na slúchadlá/reproduktor a RJ-45 (LAN) 10Gbps K tomuto modelu je tiež magic mouse 2 a magic keyboard s touch id Počítač Mac Pro M2 Ultra Rack má predinštalovaný systém macOS Aký disk a procesor sa nachádzajú v PC Mac Pro M2 Ultra Rack? Silu a výkon tomuto modelu počítača dodáva procesor Apple M2 ULTRA (24-jadrové). Svižnú a pohodlnú prácu garantuje pamäť RAM s veľkorysou veľkosťou 64 GB. Stolový počítač Mac Pro M2 Ultra Rack vám poskytne 1000 GB priestoru na uloženie dát či inštaláciu programov. Pripravený je SSD disk s vynikajúcimi parametrami. Vďaka absencii mechanických častí je odolnejším a rýchlejším variantom disku. Grafickú stránku veci má v stolovom PC Mac Pro M2 Ultra Rack na starosti Apple M2 ULTRA 60-jadrová GPU. Konektivita počítača Mac Pro M2 Ultra Rack Na pripojenie ďalších zariadení poslúži PC Apple patričná konektorová výbava. Budete môcť pracovať aj s USB-C. Na potreby monitora je v prípade PC Mac Pro M2 Ultra Rack k dispozícii HDMI a Thunderbolt 4. Šírku konektivity podčiarkuje Bluetooth. Operačným systémom nainštalovaným v počítači je macOS.

Produkt Mac Pro M2 Ultra Rack #8945389 patrí do skupiny produktov Pracovné stoly od značky Apple, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly od značky Apple, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Mac Pro M2 Ultra Rack #8945389 patrí do skupiny produktov PC stoly, vyrába ho značka Apple v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mac Pro M2 Ultra Rack - parametre produktu

Mac Pro M2 Ultra Rack - história ceny a dostupnosti

Mac Pro M2 Ultra Rack - ďalšie zaujímavé produkty

Mac Pro M2 Ultra Rack - ako nakúpiť najvýhodnejšie?