LZF Air stolná lampa buk prírodný

LZF Air stolná lampa buk prírodný

LZF Air stolná lampa buk prírodný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LZF Air stolná lampa buk prírodný - popis produktu

Hravo zahnutá stolová lampa Air Stolová lampa Air je skutočným činom rovnováhy. Ich štruktúra je obmedzená na jeden pás drevenej dyhy. Aby sa dosiahol elegantne zakrivený tvar, je drevo spracované na obzvlášť pružný a tenký pás pomocou patentovaného procesu Timberlite® od výrobcu LZF-Lamps. Tvar zafixujú dve očká. Svetlo je emitované smerom hore a dole a tiež jemne preniká cez drevo, čím je pôsobivo zdôraznené jeho zrno. Zapnutie a vypnutie je Air prírodným prízvukom na nočnom stolíku alebo kredenci. Tvorcom série Air je renomovaný írsky dizajnér Ray Power, ktorého ochrannou známkou je tvorba trojrozmerných telies z tenkých materiálov. - so stmievačom na kábli - s drevom z udržateľného lesného hospodárstva šetrného k životnému prostrediu (certifikované FSC®)

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka LZF LamPS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt LZF Air stolná lampa buk prírodný patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke LZF LamPS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

LZF Air stolná lampa buk prírodný - parametre produktu

LZF Air stolná lampa buk prírodný - história ceny a dostupnosti

LZF Air stolná lampa buk prírodný - ďalšie zaujímavé produkty

LZF Air stolná lampa buk prírodný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?