LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - popis produktu

Agatha Malá závesná lampa vyrobená z prepletenej drevenej dyhy Pásky závesnej lampy Agatha Small, usporiadané do početných, nepravidelne doplnených očiek, sú vyrobené z tenkej drevenej dyhy. To je vytvárané vlastnou patentovanou výrobnou technológiou Timberlite® výrobcu LZF. Výsledkom je obzvlášť elastická vrstva, ktorá sa dá ľahko tvarovať a vďaka svojej nízkej hrúbke dokonca umožňuje jemné presvetlenie svetla. Drevo si zároveň zachováva svoje prirodzené zrno, ktoré sa pri zapnutí svetelného zdroja obnoví. V závislosti od zvolenej farba svetla svetla lampy sa osvetlené drevo zobrazuje v mierne odlišných odtieňoch. Vďaka tomu je Agatha Small mimoriadnym svietidlom, ktoré jemne vyžaruje svoje svetlo smerom dole do miestnosti a je absolútnym pútačom pozornosti, aj keď je vypnuté. Luis Eslava, inšpirovaný Agatou Christie, vytvoril koncept lampy, ktorej tvar pripomína kučeravé vlasy známeho britského krimi. Závesné svietidlo Agatha Small je vyrobené z ekologického a trvalo udržateľného dreva (s certifikáciou FSC®) a už získalo niekoľko ocenení za dizajn.

Produkt LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa patrí do skupiny produktov Malé lampy, je v ponuke značky LZF LamPS, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - parametre produktu

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - história ceny a dostupnosti

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - ďalšie zaujímavé produkty

LZF Agatha Small závesná lampa, 78x76 cm, čerešňa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?