LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 30,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps - popis produktu

Lyprinol ADVANCED® – vysokočistý a stabilizovaný ESPO-572® lipidový komplex (50 mg účinnej zložky  v 1 cps / PernaCanaliculus, Euphausia superba, Astaxantín ). Vo svojej aktívnej frakcii obsahuje kombináciu špecificky synergických morských lipidov s vysokým podielom Omega-3 -polynenasýtených mastných kyselín (OTA, DHA, ETA, EPA), získaných z novozélandskej lastúry zelenej a krillu stabilizovaným patentovaným procesom. Predstavuje prírodnú alternatívu pri starostlivosti o zlepšenie stavu organizmu. Stabilizované omega 3 nenasýtené mastné kyseliny obsiahnuté v Lyprinole sú dôležitou súčasťou zdravej výživy. Na rozdiel od bežných rybích olejov stačia nižšie dávky, je dobre znášaný, nevyvoláva vedľajšie, alergické ani iné nežiaduce reakcie. Extrakty lipidových frakcií neobsahujú proteíny, preto sú bezpečné aj pre ľudí citlivých na mäkkýše. Vhodný aj pre diabetikov.

Ako sa užíva LYPRINOL Advanced Omega 3

Odporúča sa užívať 1-2 kapsuly denne spolu s jedlom. Kapsuly sa užívajú celé, spolu s jedlom a zapijú sa dostatočným množstvom tekutín. Pre upokojenie nežiaducich prejavov v organizme a zlepšenie celkového stavu sa užívajú 2 kapsuly denne, rozložené na dve dávky, ráno a večer, približne po dobu 3 – 6 týždňov. Pre podporu aktívneho zdravia postačí 1 kapsula denne. Odporúčaná doba užívania je cca 2-3 mesiace, pričom sa kúra opakuje 2x ročne. V prípade potreby pri nedostatočnej výžive s omega-3 kyselinami sa odporúča užívať aj nepretržite.

Upozornenie

U tehotných žien sa odporúča užívanie poduktu konzultovať s lekárom. Denná dávka potrebná na dosiahnutie maximálneho efektu sa môže u každého jednotlivca líšiť. Výška dávky, ako aj doba užívania je individuálna podľa stavu organizmu. Nemal by byť užívaný ako náhrada rôznorodej stravy. Dbajte o svoje zdravie správnou, pestrou životosprávou a buďte denne v pohybe.

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps - história ceny a dostupnosti

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps - ďalšie zaujímavé produkty

LYPRINOL Advanced Omega 3 stabilizovaný lipidový extrakt 60cps - ako nakúpiť najvýhodnejšie?