LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely - popis produktu

Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely Okrúhly jedálenský stôl nie je len kus nábytku, ale miesto, kde sa vytvárajú spomienky. Či už na slávnostné príležitosti alebo na útulné večery doma - Ganya je dokonalým spoločníkom pre každú chvíľu. Absolútnym pútačom tohto stola je pôsobivá doska v mramorovom vzhľade. Navyše je doplnená o otočný a odnímateľný servírovací tanier. Táto inovatívna funkcia umožňuje podávať jedlo a nápoje pohodlne a štýlovo bez toho, aby ste museli opustiť stôl. Čierne kovové nohy odľahčujú celkový dizajn stola, sú zárukou stability na akomkoľvek povrchu. Vychutnajte si spoločné stolovanie naplno bez kompromisov. Rozmer: 150cm x 76cm x 150cm (š x v x h)Priemer - otočný tanier: 75cmHrúbka - stolová doska: 11mmMateriál: bezpečnostné sklo, keramika, kovFarba: biela, čierna

Produkt LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka LuxD, materiálové prevedenie je Sklenené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely - parametre produktu

Hmotnosť87 kg
Dĺžka150 cm
Šírka150 cm
Výška76 cm
MateriálSklenené
Farba
KategóriaStoly, Jedálenské stoly
ZnačkaLuxD
MateriálSklenené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely - história ceny a dostupnosti

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Okrúhly jedálenský keramický stôl Ganya 150 cm biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?