LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná - popis produktu

Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná Veľká, neprehliadnuteľná dekorácia na stenu symbolizujúca dobrodružstvo a slobodu - presne v tomto duchu je vyrobená vrtuľa Wade. Replika z hliníkovej zliatiny je presnou kópiou skutočnej súčiastky lietadla. Vďaka precíznej ručnej práci a náročnému procesu spracovania je každý kus jedinečný originál s charakteristickou patinou. Obohatí váš interiér v jedálni, v spálni, v chodbe alebo obývacej izbe. Doplnok v striebornej farbe poskytne príjemný pocit nostalgie a nezávislosti. Poďme sa spoločne pozrieť na rôzne spôsoby, ako použiť vzory a doplnky a ako priniesť do vašej obývačky viac tepla, dimenzie, zvláštnosti aj práve prostredníctvom vzorov a zároveň tak všetky vaše izby zútulniť. Ako dokážu vzory a doplnky do obývačky zútulniť váš domov? Rozmer: 80cm x 90cm x 10cm (š x v x h)Materiál: hliníková zliatinaFarba: strieborná Vzhľadom na ručnú prácu, chemické spracovanie povrchu a použitého materiálu má každá dekoráciu svoju vlastnú, jedinečnú patinu. Každý kus je originál.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nástenné dekorácie, je v ponuke značky LuxD, materiál je Kov, Kovové, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Produkt LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dekorácie na stenu, patrí značke LuxD, materiálové prevedenie je Kov, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná - parametre produktu

Hmotnosť9 kg
Dĺžka80 cm
Šírka10 cm
Výška90 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaDekorácie, Nástenné dekorácie, Dekorácie na stenu
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná - história ceny a dostupnosti

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Nástenná dekorácia Wade III 90 cm strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?