LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 280 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové - popis produktu

Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové Stavte na luxus, pohodlie a eleganciu a spravte na svojich hostí dojem. Vyskúšajte pohodlné hojdacie kreslo Sweden. Jeho krásne tvarované telo s oblými krivkami je lákadlom už na prvý pohľad. Ergonomický tvar sa dokonale prispôsobí telu a vy sa budete cítiť naozaj komfortne. Zakrivené kovové lyžiny v čiernej farbe predstavujú harmonický kontrast k sivo-béžovému poťahu kresla. O unavený chrbát sa postará dostatočne vysoká chrbtová opierka. Unavené ruky nájdu svoje miesto na praktických opierkach. Kreslo vytvára jedinečné kúzlo, ktoré určite obohatia vašu domácnosť. Jednoducho si sadnite, započúvajte sa do relaxačnej hudby alebo si vychutnajte obľúbený film a užite si komfort, ktorý kreslo Sweden prináša. Rozmer: 77cm x 99cm x 115cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 50cm x 48cm x 47cm (š x v x h)Výška chrbtovej opierky: 70cmVýška podrúčok: 21cmMateriál: látka Bouclé (100% polyester), kovMax. nosnosť: 120kgFarba: čierna, sivo-béžová

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hojdacie kreslá, je v ponuke značky LuxD, materiál je Kovové v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové - parametre produktu

Hmotnosť18 kg
Dĺžka77 cm
Šírka115 cm
Výška99 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaKreslá, Hojdacie kreslá
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnové hojdacie kreslo Sweden sivo-béžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?