LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna - popis produktu

Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna Dizajnový kúsok, ktorý pôsobí elegantne, moderne a je prakticky využiteľný v akejkoľvek časti interiéru. Takým je konzola Damaris. Okrem hlavnej odkladacej plochy konzola disponuje otvorenou priehradkou na ďalšie drobnosti. Môžete si na ňu položiť rodinné fotografie, vázu s kvetmi, dekoráciu, knihy, toaletné potreby, šperkovnicu alebo len misku s kľúčmi. Taktiež nájde uplatnenie v obývacej izbe či v predsieni. V kombinácii s ďalším nábytkom zo série Damaris vytvoríte harmonický koncept interiéru. Týmto kúskom esteticky, ale aj funkčne doladíte vzhľad vášho čarokrásneho domova. Rozmer: 100cm x 80cm x 40cm (š x v x h)Priehradka: 100cm x 12cm x 40cm (š x v x h)Materiál: kovMax. nosnosť: cca 10kgFarba: čierna

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna patrí do skupiny produktov Konzolové stolíky, patrí značke LuxD, z materiálu Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna - parametre produktu

Hmotnosť12 kg
Dĺžka100 cm
Šírka40 cm
Výška80 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Konzolové stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová konzola Damaris 100 cm čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?