LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 125 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat - popis produktu

Dizajnová jedálenská stolička Garold sivo-zelený zamat Dizajnová jedálenská stolička je dokonalým prepojením modernosti, retro štýlu a jednoduchosti. S touto pôsobivou modernou jedálenskou stoličkou si do vášho domova prinesiete skutočné majstrovské dielo. Sivo-zelený poťah v kombinácii so štýlovými čiernymi kovovými nohami vytvára jedinečný vzhľad, ktorý oživí každý interiér. Ozdobné švy dávajú sedadlu dodatočnú vizuálnu príťažlivosť. Sedacia časť je dokonale prispôsobená vášmu komfortu pri rodinnej večeri, šálke kávy s priateľmi alebo pri práci. Moderná jedálenská stolička Garold má všestranné využitie, hodí sa do jedálne, kuchyne ale aj do konferenčných priestorov či kaviarne. Jedálenská stolička sa predáva ako set po 2ks, cena je za 1ks. Rozmer: 59cm x 84cm x 62cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kovMax. nosnosť: 120kgFarba: sivo-zelená, čierna Pripravili sme si pre vás niekoľko praktických rád, ktoré by ste mali vedieť pri výbere jedálenskej stoličky.

Produkt LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kov, Kovové, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat - parametre produktu

Hmotnosť9 kg
Dĺžka59 cm
Šírka62 cm
Výška84 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaZelenina, Stoličky, Jedálenské stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD 25485 Dizajnová stolička Garold sivo-zelený zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?