Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m - popis produktu

Reflexná výstražná lepiaca páska v retro štýle, ktorá zvyšuje bezpečnosť napríklad v prípade prerušenia dodávky elektrickej energie, pretože svieti, ak predtým na ňu pôsobilo svetlo. Páska je vyrobená z PVC s akrylovou lepiacou vrstvou. Zvýšte bezpečnosť v prípade prerušenia dodávky elektrickej energie, ohňa alebo inej núdzovej situácie pomocou výstražnej fosforeskujúcej pásky, ktorá svieti v tme. Páska uľahčuje označenie únikových ciest a nebezpečných oblastí. Reflexná výstražná lepiaca páska v retro štýle je ideálnea na označovanie dverí, výčnelkov, stĺpov alebo iných konštrukcií, ktoré musia byť viditeľné aj v tme. Veľmi vhodná napr. do skladov a priemyselných priestorov. Pásku odporúčame nalepovať na čistý, suchý povrch. Páska svieti v tme, ak bola predtým vystavená zdroju svetla. To znamená, že bude viditeľná aj v prípade prerušenia dodávky elektrickej energie, keď štandardné osvetlenie nefunguje.

Produkt Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lepiaca páska, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lepiace pásky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Produkt Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m patrí do skupiny produktov Reflexné pásky v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m - parametre produktu

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m - história ceny a dostupnosti

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m - ďalšie zaujímavé produkty

Luminiscenčná akrylová páska, Š 40 mm x 10 m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?