LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 - popis produktu

LUISA je praktická rozkladacia pohovka, vhodná do detskej izby, hosťovskej izby i pracovne. Svoje uplatnenie nájde aj v menšej obývačke, kde ju môžete prípadne skombinovať s kreslom alebo taburetkou. Dekoračné prvky sú použité len na opierkach chrbta a prednej časti sedačky. Takéto prevedenie ponúka možnosť pohodlného spánku na rovnej ploche.Sedacia časť je tvorená z bonellových pružín. Vďaka DL rozkladaciemu systému si dokážete rozšíriť spaciu plochu až na rozmer 198 x 148 cm, ktorá je ideálna na pohodlné spanie pre 2 osoby. Pohovka ponúka aj praktický úložný priestor, napr. na odloženie posteľnej bielizne. Je čalúnená kvalitnou látkou SORO 97. Súčasťou pohovky sú aj 2 dekoračné vankúšiky, ktoré sú v prevedení SORO 40. Fotka je ilustračná a farba pohovky môže mať iný odtieň.Rozmery (š/v/h): 198 x 95 x 88 cm.Dodávame v demonte.

Produkt LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 - parametre produktu

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 - história ceny a dostupnosti

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 - ďalšie zaujímavé produkty

LUISA rozkladacia pohovka, Soro 97 / Soro 40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?