LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás #7177976

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás #7177976

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás #7177976

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás - popis produktu

Má spevňujúcu vlastnosť s vláknom Lycra vo svojich komponentoch. Tónuje bruško, boky a boky a dodáva vám elegantný vzhľad. 4-cestná strečová tkanina poskytuje ľahký pohyb počas športových aktivít, ako je ohýbanie, drep, beh, joga a pilates. S 2 veľkými bočnými vreckami môžete pri cvičení nosiť telefón a ďalšie cennosti. Nie je priehľadný vďaka tesnej technológii tkania. Je vhodný na každodenné použitie, ako aj na športové aktivity.; 80% polyester, 20% spandex (Lycra); Rozmery modelky: poprsie 82 cm, pás 59 cm, boky 87 cm, výška 173 cm; Pančuchové nohavice na obrázku majú veľkosť XS; Odporúčame, aby ste si prezreli tabuľku veľkostí na obrázkoch pre správny výber veľkosti.

Produkt LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás #7177976 patrí do skupiny produktov Dámske tepláky, je v ponuke značky LOS OJOS, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je modrá, Other v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený female.

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaTepláky, Dámske tepláky, Brúsky
ZnačkaLOS OJOS
VeľkosťL
Farbamodrá, Other
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás - história ceny a dostupnosti

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás - ďalšie zaujímavé produkty

LOS OJOS Dámsky antracit vysoký pás - ako nakúpiť najvýhodnejšie?