ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml - popis produktu

Sprej na odrasty ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml:L´Oréal Paris Magic Retouch je dočasný farebný sprej v 5 prírodných odtieňoch, ktorý v jedinom kroku prekryje šedivé odrasty. Tajomstvom spreja je farebný pigment, ktorý dokonale priľne k vlasu a bezpečne vydrží až do ďalšieho umytia vlasov šampónom. Vďaka spreji L´Oréal Paris MagicSPREJ NA OKAMŽITÉ ZAKRYTIE ODRASTOV OD LORÉAL PARIS 3× 75 mlL´Oréal Paris Magic Retouch je dočasný farebný sprej v piatich prírodných odtieňoch, ktorý v jedinom kroku prekryje šedivé odrasty. Tajomstvom spreja je farebný pigment, ktorý dokonale priľne k vlasu a bezpečne vydrží až do ďalšieho umytia vlasov šampónom. Vďaka spreji LOréal Paris Magic Retouch dosiahnete zázračné prekrytie šedín za niekoľko málo sekúnd! Pohodlné odstránenie šedínL´Oréal Paris predstavuje dočasný farebný sprej Magic Retouch na zakrytie šedín a odrastov. Po aplikácii zjemňuje Magic Retouch farebný prechod vlasov a k vlasu dokonale priľne. Zároveň rýchlo zasychá a dodáva vlasom jemnú textúru. Na výber máte z celkom piatich prírodných odtieňov. Jednoduchá aplikáciaPrípravok pretrepte. Aplikujte na šedivé vlasy, odrasty, alebo kontúry. Na záver môžete vlasy a pokožku ešte jemne premasírovať prstami pre prirodzenejší efekt. Upravte vlasy a vytvorte konečný styling. ZloženieIsobutaneEtyl trisiloxaneCI 77491CI 77492CI 77499/iron oxidesTrimethylsiloxysilicateTrietoxycaprylysilaneMethyl trimethicone

Tento produkt nájdete v skupine Farby na vlasy, patrí značke L'Oréal Paris, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml patrí do skupiny produktov Vlasové spreje od značky L'Oréal Paris, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml - parametre produktu

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml - história ceny a dostupnosti

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 3× 75 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?