L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml - popis produktu

Sada vlasovej kozmetiky L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml:Táto darčeková sada vlasovej kozmetiky je určená na starostlivosť o poškodené vlasy . Balíček obsahuje L' Oréal Paris Elviv Bond Repair Pre-Shampoo Treatment, L' Oreal Paris Elviv Bond Repair Shampoo a L' Oreal Paris Elviv Bond Repair Conditioner. Trojica s obsahom kyseliny citrónovej chráni, vyživuje a hydratuje vlasy, uľahčuje rozčesávanie a minimalizuje lámavosť. Ochranná kôra v podobe Repair Pre-Shampoo predchádza ďalšiemu poškodeniu a zanecháva vlasy jemné a vyživené. Po tejto oplachovacej procedúre je vhodné použiť špeciálny šampón s jedinečným zložením, vďaka ktorému okamžite čistí a osviežuje vlasy, obnovuje žiarivý lesk a dodáva prameňom hydratáciu. Sadu L' Oréal Paris Elvive Bond Repair 3 Step Rutine dopĺňa kondicionér. Kľúčové vlastnosti sady vlasovej kozmetiky L' ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračnej starostlivostiBalíček špeciálnych prípravkov na poškodené vlasySúprava L' Oréal Paris Elvive Bond Repair 3 Step Rutine zahŕňa ošetrovaciu kôru, šampón a kondicionérVšetky prípravky z kolekcie pre poškodené vlasy obsahujú kyselinu citrónovúL' ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set chráni, vyživuje a hydratuje vlasy a obmedzuje lámavosťOplachovacia kôra zanecháva vlasy jemné a vyživenéL' Oréal Paris Elvive Bond Repair Pre-Shampoo Treatment je vhodný pre všetky typy poškodených vlasovPrelomové zloženie šampónu okamžite čistí a osviežuje vlasy, odstraňuje nečistoty a hydratujeL' Oréal Paris Elvive Bond Repair Conditioner uľahčuje rozčesávanieKondicionér na poškodené vlasy dodá bohatý leskObsah balenia: < br> L' Oréal Paris Elvive Bond Repair Pre-Shampoo Treatment 200 mlL' Oréal Paris Elvive Bond Repair Shampoo 200 mlL' Oréal Paris Elvive Bond Repair Conditioner 150 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasová kozmetika, vyrába ho značka L'Oréal Paris, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku L'Oréal Paris, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml - parametre produktu

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml - história ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml - ďalšie zaujímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regeneračná starostlivosť Set 550 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?