Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba)

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba)

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba) - popis produktu

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba)Perfektný doplnok pre tvrdú mužnosť!Vyrobené v prírodnej farbe, mäkká, veľmi flexibilná náhradná manžeta, ktorá sa hodí na všetky pumpičky na penis (s vnútorným priemerom max. 6,3 cm).Prečo je to dobré?Mäkký, veľmi pružný gélový materiálRealistický tvar vagínyVhodné pre všetky pumpy na penis max. priemer 6,3 cmVenujte pozornosť tomuto:Pred a po každom použití dôkladne vyčistite a dezinfikujteDá sa použiť na pumpu s maximálnym priemerom 6,3 cmProdukt nie je možné používať samostatne, je to len doplnkové príslušenstvoObsah balenia:1 náhradná manžeta - vagínaŠpecifikácia produktu, vlastnosti:ľahko sa čistírozmer (max. priemer): 7,4 cmvnútorný priemer: 2 cmfarba: telovámateriál: silikón (v súlade s predpismi EÚ, bez ftalátov)Návrh na čistenie:Treba ho dôkladne umyť jemným mydlom a vlažnou vodou, potom opláchnuť a nechať uschnúť. Odporúčané: Použitie špeciálneho čistiaceho prostriedku (06305000000) - možno objednať samostatne.

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba) - parametre produktu

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba) - história ceny a dostupnosti

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba) - ďalšie zaujímavé produkty

Lonely Nature - náhradná manžeta na pumpu na penis - vagína (telová farba) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?


Vstupujete na stránky podliehajúce vekovému obmedzeniu

Vstupom do tohto oddelenia bezvýhradne súhlasíte a potvrdzujete, že ste dosiahli vek 18 rokov, prípadne 21 rokov tam, kde je to vyžadované zákonom, ďalej že sem vstupujete dobrovoľne a že neumožníte prístup do tohto oddelenia neplnoletým osobám.

Odísť