LK Baits CUC! 40 g

LK Baits CUC! 40 g

LK Baits CUC! 40 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LK Baits CUC! 40 g - popis produktu

Nástraha LK Baits CUC! 40 g: Nástraha LK Baits CUC! uvoľňuje pod vodou atraktívne látky, čím láka ryby aj  skutočne z veľkých vzdialeností. LK Baits je špeciálne vyvinutá unikátnou technológiou lisovania, pomalého procesu zrenia a zapekania. Tvorená je jedinečným zložením z ľahko stráviteľnej bielkoviny a zmesi esenciálnych aminokyselín, ktoré vyvolávajú u rýb signál nutričnej potravy a chuť k žravosti. K aktivácii potravinového signálu pritom dochádza okamžite po kontakte s vodou, kedy nástraha CUC! zväčšuje svoj objem a vyplavujú sa z nej ďalšie pre ryby, príťažlivé prírodné látky. V závislosti od variantu príchute obsahuje planktón, kvalitnú rybiu múčku, bentos, mixované ovocie, morské produkty, hmyz, prírodné silice, sladidlá, enzýmy, korenie a farbivá. Kľúčové vlastnosti Nástrahy LK Baits CUC! 40 gPrírodná nástraha LK Baits CUC! zvyšujúca počet záberovPod vodou uvoľňuje atraktívne látky a láka ryby aj z veľkých vzdialenostíLK Baits je vyvinutá unikátnou technológiou lisovania, pomalého procesu zrenia a zapekaniaZloženie z ľahko stráviteľnej bielkoviny a zmesi esenciálnych aminokyselínCUC! vyvoláva u rýb signál nutričnej potravy a chuť k žravostiPotravinový signál sa aktivuje ihneď po kontakte s vodouVysokoatraktívna pre ryby, ako je kapor, pleskáč, biela ryba, lieň, mrena či jeseterNástrahu LK Baits možno ľubovoľne tvarovať a orezávaťS možnosťou opakovaného použitiaLK Baits CUC! sa po chvíli na vode začne vznášaťIdeálne použitie na jar, jeseň aj v zimeS rôznymi príchuťami Dokonale flexibilná Nástraha LK Baits CUC!LK Baits CUC! je špeciálne určená pre zvýšenie počtu záberov. Atraktívna je pritom pre takmer všetky kaprovité ryby, ako je kapor, pleskáč, biela ryba, lieň, mrena či jeseter. Nástrahu LK Baits možno nastražiť metódou na vlas, do feederovej gumičky, na tŕň aj jednoduchým navlieknutím na oblúčik alebo ramienka háčika. Môžete ju tiež ľubovoľne tvarovať a orezávať. Vydrží pritom aj po opakovanom chytení rýb v riečnom prúde a ľahko čelí aj prudkému nahadzovaniu. LK Baits CUC! zvýši počet záberovLK Baits CUC! je tiež aktívna nástraha, kedy je po nahodení citlivo vybalansovaná a po chvíli sa začne pozvoľna vznášať. To napomáha pri chytaní rýb nad bahnitým či zarasteným dnom a tiež pre rýchly a optimálny zásek ryby. Nástrahu je pritom ideálne používať na jar, jeseň aj v zime. Vďaka uvoľňovaniu pre ryby vysokoatraktívnych látok vám dokonale pomôže k úspešným záberom.  Hmotnosť:40 g

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nástrahy na háčik od značky LK Baits v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt LK Baits CUC! 40 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástrahy na ryby, patrí pod značku LK Baits, v ponuke predajcu Alza.sk.

LK Baits CUC! 40 g - parametre produktu

LK Baits CUC! 40 g - história ceny a dostupnosti

LK Baits CUC! 40 g - ďalšie zaujímavé produkty

LK Baits CUC! 40 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?