Lišajovec - kaiserkraft

Lišajovec - kaiserkraft

Lišajovec - kaiserkraft

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lišajovec - kaiserkraft - popis produktu

Lišajovec, výška 420 mm, v keramickej nádobe, kvety bielej farby, 3D tlač. Dodávka = zmontované. Typ produktu = kvitnúce rastliny. Celková výška = 420 mm. Nádoba = keramický kvetináč. Farba nádoby = biela. Farba kvetov = biela. Vysokokvalitné spracovanie, verná imitácia prírodnej rastliny. S dlhou životnosťou. Nenáročné ošetrovanie. Mnohostranné použitie. Tento nádherný lišajovec upúta svojím čarokrásnym a elegantným vzhľadom. Vďaka bohatstvu kvetov a jeho prirodzenému vzhľadu ho rozoznáte od originálu až na druhý pohľad. S honosnou bielou keramickou nádobou sa stane táto orchidea štýlovým pútačom pozornosti vo vašom prostredí. Či na písacom stole alebo vo vstupnom priestore - tento kvetinový sen môžete ako doplnok použiť kdekoľvek a určite vás očarí.

Produkt Lišajovec - kaiserkraft je možné nájsť medzi produktmi v skupine 3D tlač, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Kaiserkraft.sk.

Lišajovec - kaiserkraft - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaKvety, Kvetiny, 3D tlač
Farbabiela
E-shopKaiserkraft.sk

Lišajovec - kaiserkraft - história ceny a dostupnosti

Lišajovec - kaiserkraft - ďalšie zaujímavé produkty

Lišajovec - kaiserkraft - ako nakúpiť najvýhodnejšie?