Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 - popis produktu

Srdce krásy a lesku Love look. Moderný štýl plný lásky. Srdce je univerzálnym symbolom lásky, pochopenia a spojenia s ostatnými ľuďmi. Číra farba kameňov je spájaná s krásou a eleganciou. Strieborné srdce symbolizuje dôveru a oddanosť. Bez ohľadu na meniace sa módne trendy zostáva srdce ikonickým symbolom a vždy je považované za niečo zvláštne a významné. V tomto minimalistickom prevedení získava srdce čistotu a jednoduchosť, ktorá je vhodná na každodenné nosenie. Náušnice sú ideálnym darčekom pre partnerku, manželku alebo priateľku na mnohé romantické príležitosti: Valentín, narodeniny, svadba či významné výročie. Elegantné srdce, ktoré oslní Polovica srdca je osadená 14 čírymi kubickými zirkónmi, ktoré dodávajú náušniciam nežný a luxusný vzhľad. Briliantový brús všetkých zirkónov dodáva celému osadeniu dokonalú harmóniu a lesk. Je to jeden z najprecíznejších a najkvalitnejších spôsobov rezu drahých kameňov. Vďaka precíznemu brúsu ako pri diamantoch vytvárajú kamene výrazné iskry a blikanie. To pridáva náušniciam na živosti a dynamike. Náušnice sú z kvalitného sterlingového striebra 925/1000. Šperk je pozlátený vrstvou 18-karátového zlata. Minimalistický šperk s maximálnym pohodlím Tento typ máme aj v striebornom farebnom prevedení: TO CHCEM Puzetové zapínanie je veľmi pohodlné. Drží pevne na svojom mieste a pritom nikde netlačí. Je zároveň elegantné a diskrétne. Zozadu je zakončené zaisťovacím motýlikom, ktorý dodáva náušniciam estetický vzhľad. Je to jednoduchý a rýchly spôsob, ako nasadiť a zložiť náušnice. Pokovanie náušníc zlatom je výhodné pre ženy s citlivosťou na iné kovy, pretože vytvára zábranu medzi pokožkou a strieborným materiálom. Silikónové zarážky prikladáme zadarmo ku každému páru náušníc. Veľkosť srdiečka (náušnice): 1,1 x 1,0 cm. Hmotnosť približná: 1,03 g. Kubické zirkóny - kvalita, žiarivosť, dostupnosť Kubická zirkónia je umelo vyrobený drahokam, ktorý sa vytvára pomocou technológií a procesov v laboratórnych podmienkach. Má veľmi podobný vzhľad ako diamant s jasnými odleskami a intenzívnou brilanciou. V porovnaní s diamantom je cenovo oveľa dostupnejšia, a teda populárnou voľbou pre najrôznejšie šperky. Kubická zirkónia má vysokú tvrdosť, takže odoláva bežnému opotrebovaniu a poškriabaniu. Na Mohsovej stupnici tvrdosti sa blíži tvrdosti diamantu. Je dostupná v rôznych farbách, tvaroch a veľkostiach. Návrhári tak môžu vytvárať rôzne štýly šperkov, od klasických až po moderné a extravagantné. Striebro 925/1000 Kvalitné striebro v zaručenej rýdzosti 925/1000. Známe tiež ako sterlingové striebro. Pozlátenie šperku Pozlátenie striebra dodáva šperku luxusný vzhľad a chráni ho pred černením. Kvalita a skúsenosť Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Napichovacie náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Srdce Elegance Ag 925/1000 IN277 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?