Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 - popis produktu

Láska na prvý pohľad Moderné love motív. Love look. Srdiečkový šperk s kúzlom ružového zirkónu je vhodný aj ako detské náušnice. Ružové srdce je spájané s romantikou a láskou. Strieborné srdce symbolizuje dôveru a oddanosť. K ružovej farbe je prisudzovaná ženskosť, jemnosť a nežnosť. Ružová farba predstavuje radosť, šťastie a optimizmus. Naši návrhári využili nadčasový dizajn srdca na vytvorenie pozoruhodnej kombinácie lesklého striebra a ružového kameňa v úplne modernom a excentrickom tvare šperku. Vhodný darček pre nežné pohlavie na mnohé romantické príležitosti: Valentín, narodeniny, svadba a pod. Dizajnový šperk plný elegancie a vášne Osadené romantickým ružovým kubickým zirkónom v tvare srdca. Kameň je vybrúsený typom brúsu heart (srdce), ktorý je komplikovanejší na výrobu. Kvalitné brúsy srdca odrážajú svetlo a vytvárajú iskrivé záblesky podobné diamantu. Symetria je kľúčovou vlastnosťou brusu srdca. Náš brús srdca má dokonalú symetriu, čo vedie k ešte väčšiemu estetickému pôžitku. Náušnice sú z kvalitného sterlingového striebra 925/1000. Povrchová úprava: Rhodiované pre ešte väčšiu odolnosť a žiarivejší lesk. Ženskosť a nežnosť spojená s komfortom Puzetové zapínanie je diskrétne a minimalizuje viditeľnosť zapínacieho motýlika na náušniciach. Je považované za najpohodlnejší typ zapínania. Poskytuje pevné a stabilné uchytenie náušníc na uchu. Náušnice zostanú na svojom mieste po celý deň bez toho, aby sa pohybovali alebo sa otáčali. Ródiový povlak zvyšuje hypoalergénne vlastnosti náušníc a minimalizuje riziko alergických reakcií. Silikónové zarážky zadarmo ku každému páru náušníc. Veľkosť srdiečka (celé náušnice): 0,7 x 0,8 cm. Hmotnosť približná: 1,316 g. Kubické zirkóny - kvalita, žiarivosť, dostupnosť Kubická zirkónia je synteticky vyrobený drahokam. Je to jediný syntetický drahokam, ktorý je na nerozoznanie od diamantu, a to najmä vo vzhľade a brilancii. Zirkóny umožňujú s menším rozpočtom si dopriať krásne a luxusné šperky. Vďaka svojej vysokej tvrdosti je kubická zirkónia odolná proti poškriabaniu a opotrebovaniu. Je tak vhodná na denné nosenie šperkov. Syntetické zirkóny sú dnes dostupné v širokej škále farieb. To poskytuje viac možností pri výbere farebných šperkov. Striebro 925/1000 Kvalitné striebro v zaručenej rýdzosti 925/1000. Známe tiež ako sterlingové striebro. Rhodiovanie šperku Ródium je platinový kov, ktorý šperku dodáva lesk a chráni ho pred černením. Kvalita a skúsenosť Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné šperky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 patrí do skupiny produktov Napichovacie náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Pink Love Ag 925/1000 IN150 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?