Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 - popis produktu

Anjel a diabol v jednom - nechajte sa očariť Jedna z napichovačiek symbolizuje anjela s ľahkými krídlami. Druhá z napichovačiek symbolizuje diabla a jeho nezbedné rohy a démonický chvost. Symbol duality, zobrazujúci protiklady ako anjela a diabla, ktorí zastupujú dobro a zlo, svetlo a temnotu, či dobré a zlé vlastnosti. Elegantné a nápadité náušnice, ktoré budú skvelým darčekom k rôznym príležitostiam: Vianoce, Valentín, narodeniny, ale napríklad aj za maturitnú skúšku alebo na dovolenku. Srdce plné vášne a energie Minimalistické línie a brilantné brúsy spolu s perfektným leskom hrajú do nôt módnym trendom. Sterlingové striebro 925/1000 má pôvabný lesk a vyzerá skutočne veľmi elegantne. Šperky sme pokovovali striebristo bielym ródiom, aby boli veľmi trvanlivé a odolné proti opotrebovaniu a korózii (šednutiu a černeniu). Každá náušnica je osadená jedným rubínovým kubickým zirkónom vybrúseným do tvaru srdca. Veľmi štýlovo a úplne nerušivo sú srdiečka uchytené tromi krapnami v štylizovanom košíku. Hravý a ženský design majú v obľube predovšetkým romantické povahy. Veľký počet faziet dodáva rubínovému zirkónu dych vyrážajúci oheň a brilanciu. Perfektný doplnok k jednoduchému tričku a džínsom alebo k sukniam a voľným košeliam. Dodajú eleganciu a štýl aj k formálnym a business outfitom. Strieborné kôstky s červeným srdcom - anjel a diabol drží klenot Vhodné na kombináciu s inými šperkami. Vyskúšajte kombináciu so zlatými šperkami. Kombinácia striebra a zlata je trendy a moderné. Praktické zapínanie na puzetu. Silikónové zarážky dostanete zadarmo ku každému páru náušníc. Veľkosť motívu diabla: 1,1 x 0,9 cm. Veľkosť motívu anjela: 1,1 x 1 cm. Hmotnosť približná: 1,763 g (pár). Kubické zirkóny vo farbách všetkých drahokamov Cubic Zirconia je oficiálny názov pre bežne používaný názov kubický zirkón. Má značku CZ. Ide o syntetický polodrahokam vyrobený z oxidu zirkónia v kontrolovaných laboratóriách pri teplote 2750 °C. Kubická zirkónia je dobrá pre životné prostredie, pretože sa vyhýba ťažbe a jej následkom. V posledných niekoľkých desaťročiach je CZ najobľúbenejšou čírou prírodnou náhradou diamantu na svete. Na rozdiel od prírodných diamantov sú dokonale čisté, číre a bezchybné. Dnes sa už bežne produkujú farebné kubické zirkóny, ktoré napodobňujú farby pravých rubínov, granátov, zafírov, ametystov, smaragdov atď. Za priaznivú cenu si môžete zaobstarať akýkoľvek simulant drahokamov a polodrahokamov. Striebro 925/1000 Kvalitné striebro v garantovanej rýdzosti 925/1000. Môžete ho poznať ako sterlingové striebro. Ródiovanie šperkov Ródium je platinový kov, ktorý šperku dodáva lesk a chráni ho pred černením. Kvalita a skúsenosť Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Napichovacie náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné napichovacie náušnice Anjel a Diabol Ag 925/1000 IN210 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?