Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 - popis produktu

Náhrdelník aj napichovacie náušnice sú vyrobené vysoko kvalitnej chirurgickej ocele 316L. Jedinečný motív nekonečna. Bez osadenie. Leštenie špeciálnou metódou pre dosiahnutie ultimátneho lesku. Krásna súprava šperkov vhodná ako darček. Vhodné pre každodenné nosenie. Dĺžka náhrdelníka: 78 + 5 cm, teda s možnosťou predĺženia. Rozmer náušnice: 2 x 1 cm. Tyčinka je umiestnená hore na náušnicu. Rozmer nekonečna: 2 x 1 cm. Dĺžka náušnice: 2 cm. Hmotnosť približná: 15,24 g. Retiazka typu Anker je veľmi pevný a spoľahlivý. Očká sú radená kolmo k sebe.

Produkt Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 patrí do skupiny produktov Oceľové šperky, patrí pod značku Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Napichovacie náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 - parametre produktu

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Sada šperkov Nekonečno chirurgická oceľ IS031 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?