Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna - popis produktu

Univerzálna nastaviteľná veľkosť. Maximálna veľkosť, ktorú odporúčame nastaviť, je 60. Najmenšia možná odporúčaná veľkosť je 54. Na požiadanie môžeme upraviť podľa vašich požiadaviek.  Do poznámky k objednávke napíšte požadovanú veľkosť. Vzhľadom na lepenie vsadzovaných kameňov neodporúčame sa s prsteňom kúpať, ani inak dlhodobo vystavovať styku s vodou. Mesačný kameň je tiež citlivý na nárazy.  Zafarbenie prírodného kameňa je jedinečné pre každý kus a môže sa líšiť od fotografie. Prsteň je osadený okrúhlym kabošonom z mesačného kameňa a dvoma okrúhlymi čírymi kubickými zirkónmi. Šperk je vyrobený z chirurgickej hypoalergénnej ocele 316L. Nerezová oceľ je hypoalergénna, vodeodolná, nestráca farbu ani nekoroduje. Zrkadlovo lesklá chirurgická oceľ je pozlátená 14-karátovým zlatom metódou vákuového pokovania, ktorá je nielen cenovo prívetivá, ale predovšetkým veľmi ekologická. Na vnútornej strane prsteňa je vyrytý text S.Steel = Stainless steel, tj nerezová oceľ. Na vonkajšej strane je na polovici obvodu prsteňa vygravírovaný text LOVE, tj láska. Gravírovanie bolo použité aj na okrajoch prsteňa a na lúčoch okolo zirkónov. Šperk je z vnútornej strany hladký a veľmi pohodlne sedí na prste. Ide o netradičný a výrazný prsteň. Vhodný aj ako originálny darček. Navyše sa skoro určite nepomýlite s veľkosťou. Pokiaľ si veľkosť upravujete sami, urobte to pokiaľ možno raz. Pri častom namáhaní môže kov prasknúť. Šírka prsteňa: 0,96 cm. Priemer kabošónu: 0,56 cm. Hmotnosť približná: 4,2 g.

Produkt Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna patrí do skupiny produktov Oceľové prstene, patrí pod značku Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaPrstene, Oceľové prstene
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.sk

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Prsteň Love Moonstone chirurgická oceľ IPR130-UNI Veľkosť: Univerzálna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?