Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 - popis produktu

Na oválne tenké náušnici je prívesok v tvare srdca. V srdiečku sú vygravírované lúče slnka. Prívesok sa pohupuje, a tým svojimi odleskami priťahuje pozornosť. Romantic look - rezonuje so snovou formou obliekania charakterizovanou jemnými siluetami a textúrami, ženskými dotykmi a štipkou nostalgie. Šperk je vyrobený z nerezovej chirurgickej ocele bez prímesí niklu, olova a kadmia. Vysoko lesklá oceľ je pozlátená metódou vákuového pokovania, ktorá je nielen cenovo prívetivá, ale predovšetkým veľmi ekologická. Hypoalergénne náušnice sa príjemne nosia pri všetkých príležitostiach, nech ste kdekoľvek. Praktické a bezpečné zapínanie na puzetu. Tyčinka je v hornej časti náušnice. Dĺžka náušnice, vr. prívesku: 2,58 cm. Hrúbka náušnice: 0,13 cm (1,3 mm). Rozmery srdiečka: 0,98 x 1,15 cm. Hmotnosť približná: 3,46 g (pár). Silikónové zarážky zadarmo.

Produkt Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 patrí do skupiny produktov Visiace náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náušnice Visiace Slnečné Srdce chirurgická oceľ IN449 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?