Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 - popis produktu

Náramok so srdcom plným lásky Štýlový a výnimočný šperk s hlbokým významom rodinnej lásky a šťastia. Srdce symbolizuje nekonečnú lásku a oddanosť k milovaným členom rodiny. Nápis 'Family' pripomína, že rodina je pre Teba to hlavné. Je to zároveň skvelý darček pre manželku, mamičku, dcéru či sestru, ktoré určite ocenia symboliku spojenú s pevnými rodinnými putami. Jemné detaily, silné rodinné puto Snake Chain Bracelet - náramok z hadieho retiazky striebornej farby z nerez ocele. Štyri korálky v tvare medvedíka, kočíka, guličky s rytinou kráľovstva a guličky so srdiečkami a nápisom Love. Prívesok srdiečko s nápisom Family je zdobené štyrmi zirkónmi. Silikónové zarážky vo vnútri koncových korálikov zabraňujú vypadnutiu z náramku. Korálky sa vďaka silikónovým zarážkam po náramku voľne nepohybujú a môžete ich ľubovoľne posúvať. Celý náramok je vyrobený z kvalitnej chirurgickej ocele 316L. Rodina bude vždy s tebou Chirurgická oceľ 316L je odolná voči korózii a odreniu. Je hypoalergénna a má moderný vzhľad. Ľahko sa udržuje. Hadovitý náramok má tenké a pružné články, ktoré tvoria plynulý a pôsobivý dizajn. Je pohodlný na nosenie vďaka svojej pružnosti. Jeho články sa prispôsobia tvaru zápästia a poskytujú príjemný priliehavý pocit. Výmena korálok a príveskov na našom náramku umožňuje vytvárať jedinečné kombinácie. Náramok tak bude vždy originálny. Typ zapínania: klip. Hmotnosť približná: 22,08 g. Dĺžka náramku: podľa variantu - od 17 do 21 cm. Kubické zirkóny - kvalita, žiarivosť, dostupnosť Kubická zirkónia je kvalitný syntetický materiál. Výhodou je, že ľudské oko prakticky nerozozná zirkón od diamantu. Zirkóny sú finančne dostupné a zároveň veľmi krásne. Vysoká tvrdosť a lesk zaručuje top kvalitu. Na Mohsovej stupnici má tvrdosť 8 - 8.5, pričom pravé diamanty majú 10. Skvele sa s nimi pracuje a na rozdiel od diamantov ich možno vyrobiť prakticky v ľubovoľnom farebnom variante. Chirurgická oceľ Nerezová oceľ s vysokým obsahom chrómu a nízkym obsahom uhlíka a niklu. Rhodiování šperku Ródium je platinový kov, ktorý šperku dodáva lesk a chráni ho pred černením. Kvalita a zkušenost Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové šperky, patrí pod značku Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Oceľové prívesky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 patrí do skupiny produktov Prívesky na náramky, je v ponuke značky Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Rodinné putá chirurgická oceľ INR046-19 Dĺžka: 17 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?