Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 - popis produktu

Oceľový náramok, vyrobený z 316L chirurgickej ocele striebornej farby s príveskami. Na náramku nájdete dva okrúhle prívesky s malými srdiečkami vykladanými čírymi kryštálmi. Ďalším prvkom je prívesok v tvare srdca s ružovými kryštálmi, okolo ktorých je motív hviezd. Ďalším úžasným príveskom je kytička vykladaná čírymi a ružovými kryštálmi. Posledný prívesok je placka s nápisom Forever, teda navždy, vykladaná štyrmi ružovými kryštálmi. Silikónové zarážky vnútri koncových korálik zabraňujú vypadnutiu z náramku. Korálky sa vďaka silikónovým zarážkam po náramku voľne nepohybujú, záleží, ako je na náramku umiestnite. Viac motívov v jednom náramku. Vyrobené z kvalitnej hypoalergénne chirurgickej ocele. Láska na prvý pohľad pre Vás, či obdarovaného. Typ zapínania: klip. Medailónik má v priemere: 0,8 cm. Celková dĺžka prívesku medailónika: 2,2 cm. Hmotnosť približná: 22 g. Dĺžka náramku: 19 cm.

Produkt Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové prívesky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Prívesky na náramky, je v ponuke značky Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok s príveskami Lovestory chirurgická oceľ INR108 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?