Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men #4823744

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men #4823744

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men #4823744

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men - popis produktu

Model: FieldColor: light grayPattern: with inscriptionStorage: 2 x main pocket, 1 x outer pocketFastening: zipperSpecification: adjustable straplength Something extra: patchSustainability: use of recycled materialsMaterial: 100% recycled polyesterVolume: 1 lDimensions: 13 x 8 x 18 cmWashing and maintenance: wipe with a damp cloth

Produkt Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men #4823744 patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Dakine, veľkosť je ONE SIZE, farebné prevedenie je šedá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky cez rameno, patrí pod značku Dakine, veľkosť je ONE SIZE, farebný variant je šedá, v ponuke predajcu Factcool.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men #4823744 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Dakine, vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe šedá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je určený unisex.

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určenieunisex
KategóriaTašky, Crossbody, Tašky na rameno, Tašky cez rameno, Crossbody tašky
ZnačkaDakine
VeľkosťONE SIZE
Farbašedá
Určenieunisex
E-shopFactcool.sk

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men - história ceny a dostupnosti

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men - ďalšie zaujímavé produkty

Light Grey Crossbody Bag Dakine Field - Men - ako nakúpiť najvýhodnejšie?