Lewitz PA40 Batériový PA systém

Lewitz PA40 Batériový PA systém

Lewitz PA40 Batériový PA systém

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lewitz PA40 Batériový PA systém - popis produktu

Bezdrôtový prenosný PA systém s výkonom 100 W s ručným mikrofónom s vysielačom. PA-40 je zasadený v plastovej konštrukcii, ktorá výrazne redukuje hmotnosť zariadenia. Reproduktorové osadenie tvorí tweeter a 15' reproduktor. PA ponúka celkový výkon 100 W pri frekvenčnej odozve 40 Hz - 20 kHz a celý rad možností. Zadný panel ponúka MP3 player s prehľadným displejom a vstupom pre USB pamäťové médiá, samostatné ovládanie hlasitosti pre dvojicu bezdrôtových mikrofónov, vstup s prepínateľnou citlivosťou a samostatným Volume pre nástroj alebo mikrofón, trojpásmový EQ, digitálny echo efekt, vstup pre AUX (RCA), Speaker Out pre reproduktorové rozšírenie a výstup Line Out. PA-40 je vybavený vstavaným bezdrôtovým VHF/UHF prijímačom, ktorý dokonale dopĺňa bezdrôtový ručný mikrofón s vysielačom. PA systém okrem toho umožňuje aj bezdrôtové prehrávanie hudby pomocou technológie Bluetooth. Pre maximálnu mobilitu je k dispozícii vstavaná dobíjateľná batéria s výdržou 4-6 hodín (3-5 hodín dobíjanie) a kolieska v spodnej časti konštrukcie. Farebné prevedenie: Black. USB: Áno Výška (cm): 68.0 Krajina pôvodu: Čína Výkon: 100 W Basový reproduktor: 15' AUX IN: Áno Doba prehrávania (hodiny): 6.0 Výkon (Watt): 100.0 Prevádzka na batérie: Áno Reproduktory: 1x 15 ' MP3 / Line In: Áno Šírka (cm): 43.0 Farba: Čierna Hĺbka (cm): 35.0 Vstup na mikrofón: Áno Hmotnosť: 13,4 kg Adaptér súčasťou balenia: Áno Napájanie: 240V Bluetooth: Áno

Produkt Lewitz PA40 Batériový PA systém je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prenosné reproduktory, patrí pod značku Lewitz, farebné prevedenie je Black, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bezdrôtové reproduktory od značky Lewitz, farebné prevedenie je Black, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Lewitz PA40 Batériový PA systém - parametre produktu

Lewitz PA40 Batériový PA systém - história ceny a dostupnosti

Lewitz PA40 Batériový PA systém - ďalšie zaujímavé produkty

Lewitz PA40 Batériový PA systém - ako nakúpiť najvýhodnejšie?