Lewitz P5

Lewitz P5

Lewitz P5

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lewitz P5 - popis produktu

Napájací zdroj s 5 izolovanými výstupmi určenými pre napájanie rôznych efektových pedálov v pedalboardoch. Zdroj je osadený 5 výstupmi pre napájanie efektov a jedným univerzálnym konektorom pre napájanie z elektrickej siete, ktorý je prispôsobený pre 110 V aj 230 V elektrické siete. Výstupy 2 až 5 sú určené pre napájanie efektov do 100 mA, výstup číslo 1 je prispôsobený pre efekty do 500 mA. Každý z výstupov je osadený aj vlastným prepínačom napätia, vďaka ktorému je možné napájať nielen 9 V, ale aj 12 V alebo 18 V efekty. Súčasťou balenia sú všetky potrebné káble pre prepojenie efektov so zdrojom. Farebné prevedenie: Black. Prúd: 201-500 mA Polarita: Center Minus Krajina pôvodu: Čína Typ nabíjačky: Sieťový zdroj Konektor: Barrel Napätie: Variabilné Adaptér súčasťou balenia: Nie Napájanie: 240V Počet výstupov: 5 Prúd (mA): 500.0

Produkt Lewitz P5 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Napájacie zdroje, patrí pod značku Lewitz, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zdroje napájania, patrí pod značku Lewitz, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Lewitz P5 - parametre produktu

Lewitz P5 - história ceny a dostupnosti

Lewitz P5 - ďalšie zaujímavé produkty

Lewitz P5 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?