Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 - popis produktu

  Monitor nie je dodávaný s klasickým podstavcom, ale polohovateľným držiakom na stôl (viď obrázok nižšie)  ThinkVision je displej z profesionálnej kolekcie novej generácie, ktorý je dokonale prispôsobený firemnému prostrediu. S monitorom Lenovo ThinkVision hravo zvládnete každú činnosť. Plný komfort dodá plne ergonomický stojan na nastavenie do správnej polohy, vrátane možnosti otočenia na výšku. Zobrazenie typu IPS poskytne živé, kontrastné farby. Nech sa už pozriete z akéhokoľvek uhla, nikdy nič neprehliadnete. Ak by vám displej s rozlíšením Full HD nestačil, minimálny rámček uľahčuje spojenie do viacmonitorovej zostavy.     Dychberúci obraz   Monitor ThinkVision X1 je 27-palcový displej UHD, ktorý spolu s elegantným kovovým stojanom prináša veľmi tenký vzhľad. Rozlíšenie UHD 3840 x 2160 s farebnou škálou 100% RGB farebným gamutom vám ponúka úžasný vizuálny zážitok z filmov, hier, práci s fotografiami či prácou s inými grafickými softvérmi.           Kráča s dobou   Okrem portov HDMI2.0 a DP1.2 je tiež vybavený plne funkčným portom USB 3.1 typu C. Tento USB port typu C ponúka nielen obojstranné pripojenie konektorov, ale tiež môže nabíjať, prenášať video a USB dáta cez jediný kábel. Okrem toho má monitor X1 tiež FHD kameru s duálnym mikrofónom a stereofónnymi reproduktormi, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre váš najlepší zážitok z VOIP.                 Starostlivý a ekologický   ThinkVision X1 je tiež monitor s certifikáciou TUV Eye Comfort, ktorý pri používaní tohto monitora najviac dbá na vaše zdravie. A ako odkaz spoločnosti Lenovo pokračuje X1 v myšlienke úspory energie a ochrany životného prostredia.           Pre ešte väčší komfort sme pre Vás pripravili tento špeciálny stojan v podobe polohovateľného držiaka, ktorý si upevníte o stôl. Toto profesionálne riešenie ponúka množstvo prispôsobenia len pre Vaše potreby a dodá Vášmu prostrediu elegantný a precízny vzhľad.              

Produkt Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 patrí do skupiny produktov LCD monitory, patrí pod značku Lenovo, veľkosť odpovedá označeniu ks v ponuke e-shopu Bigon.sk.

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 - parametre produktu

Veľkosťks
Uhlopriečka displeja27"
Rozlíšenie displeja3840 x 2160
Povrch displejaMatný
Odozva displeja6 ms
Kontrast displeja1300:1
USB 3.04x
DisplayPort1x
HDMI1x
USB-C1x
Webkameraáno
KategóriaStoly, Monitory, LCD monitory
ZnačkaLenovo
Veľkosťks
E-shopBigon.sk

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 - história ceny a dostupnosti

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 - ďalšie zaujímavé produkty

Lenovo ThinkVision X1 Wide 60E2GAT1CH-06 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?