Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - popis produktu

Nordic walking palice Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite:Leki Passionsú kvalitné palice ideálne na nordic walking. Karbónové vyhotovenie zaručí paliciam neskutočnú ľahkosť, zatiaľ čo rukoväť Nordic FRT špeciálne vyvinutá na bežecké lyžovanie ponúkne maximálne prispôsobenie pútka a optimálne spojenie ruky a palice. Palice disponujú hrotom Speed Tip, ktorý je vyrobený z tvrdého kovu a zaručíbodovo presné nasadenie a dokonalú stabilitu, a topánočkami z vulkanizovaného materiálu vhodnými na chôdzu po tvrdom povrchu. Pútko Trigger 1 Nordic Strap ponúka ľahké pripnutie a odopnutie palice. Leki Passion sa postarajú o perfektnú oporu pri chôdzi. Kľúčové vlastnosti palíc Leki Passion smokegreen-white-dark anthracitePalice určené na nordic walkingVyrobené z ľahkého karbónuRukoväť Nordic FRT špeciálne vyvinutá na bežecké lyžovanie zabezpečí maximálne prispôsobenie pútkaPútko Trigger 1 Nordic Strap ponúka ľahké pripnutie a odopnutie paliceHrot Speed Tip zaručí bodovo presné nasadenie a dokonalú stabilituTopánočky  z vulkanizovaného materiálu sú vhodné na chôdzu po tvrdom povrchuFarebné vyhotovenie: hnedo-čierno-bielo-zelenéDĺžka: 105, 110, 115 a 120 cmHmotnosť: 162 g/115 cm

Produkt Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite patrí do skupiny produktov Turistrické palice, patrí značke Leki, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - parametre produktu

KategóriaPalice, Turistrické palice
ZnačkaLeki
E-shopAlza.sk

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - história ceny a dostupnosti

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - ďalšie zaujímavé produkty

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - ako nakúpiť najvýhodnejšie?