Led svetelná reťaz solárna

Led svetelná reťaz solárna

Led svetelná reťaz solárna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Led svetelná reťaz solárna - popis produktu

K Vianociam svetielka rozhodne patria. Vonkajšia svetelná reťaz je vo vianočnej sezóne skvelá dekorácia. Aby boli led diódy naozaj odolné voči nepriaznivým poveternostným podmienkam, je celá svetelná reťaz zapustená v transparentnej, mäkkej hadičke. Tá umožňuje reťaz omotať alebo len tak zavesiť podľa vašich predstáv. Reťaz je vybavená solárnym článkom a potrebnú energiu si tak berie zo slnka. Tlačidlo režimu on / off. Počet led diód: 100. Doba svietenia 6 - 8 hodín. Farebná teplota: teplá biela. Dĺžka: cca 10 m.Odolná pri nepriazni počasiaSolárny článok pre zbieranie energie + zápich do zemeTlačidlo vypnutia / zapnutiaDoba svietenia 6 - 8 hodín100 Led diódTeplota chromatickosti: teplá bielaDĺžka cca 10 m

Produkt Led svetelná reťaz solárna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vianočné dekorácie, je v ponuke značky Grundig.

Tento produkt nájdete v skupine Svetelné reťaze, patrí pod značku Grundig.

Produkt Led svetelná reťaz solárna patrí do skupiny produktov Vianočné reťaze, vyrába ho značka Grundig.

Led svetelná reťaz solárna - parametre produktu

Led svetelná reťaz solárna - história ceny a dostupnosti

Led svetelná reťaz solárna - ďalšie zaujímavé produkty

Led svetelná reťaz solárna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?