LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W - popis produktu

Diaľkový nástenný ovládač/stmievač Mi-Light pre RGB + CCT LED pásiky je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém produktov radu Mi-Light / MiBoxer. S jedným ovládačom môžete ovládať 1 zónu osvetlenia, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po spojení s ovládačom ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť skrytý (za stenou, sadrokartónom alebo v skrini), priamy pohľad ovládača na prijímač nie je nutný.

Vlastnosti a výhody ovládača:Technológia bezdrôtového prenosu RF 2,4GHz.Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M.Nastaviteľná farba a sýtosť.Nastaviteľný jas.Pamäť posledného nastavenia.Jednoduchá inštalácia vďaka magnetickému držiaku na stenu.Môže byť použitý ako nástenný alebo klasický ručný ovládač.

Ovládanie:Ovládanie prebieha na koliesku ovládača, kde dotykom nastavíte požadovanú farbu a teplotu svetla. Pomocou tlačidiel ON / OFF môžete ovládač ZAPNÚŤ / VYPNÚŤ. Tlačidlom so symbolom slnka nastavíte jas a sýtosť svetla. Tlačidlom palety nastavíte teplotu farieb.

K ovládaču je potrebné dokúpiť mikrotužkové batérie AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Produkt LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W patrí do skupiny produktov LED pásiky, je v ponuke značky LED Solution, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu 123led.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED ovládače, patrí značke LED Solution, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope 123led.sk.

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W - parametre produktu

Vyberte farbuBiela
Pracovná teplota-10°C až 40°C
Rozmeryø70 x 24 mm
Napájaniebatérie (2x AAA)
Dosah30 m
Prenosová frekvencia2,4 GHz
Farba produktubiela
Farba produktučierna
Farba produktušedá
Rozsah stmievania1 - 100%
Počet kanálov1
KategóriaOvládače, LED pásiky, LED ovládače, Stmievače
ZnačkaLED Solution
Farbabiela
E-shop123led.sk

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W - história ceny a dostupnosti

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W - ďalšie zaujímavé produkty

LED Solution Mi-Light RF Diaľkový ovládač pre RGB+CCT LED pásiky Vyberte farbu: Biela S2-W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?