LED kozmetické zrkadlo Wenko #7036888

LED kozmetické zrkadlo Wenko #7036888

LED kozmetické zrkadlo Wenko #7036888

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED kozmetické zrkadlo Wenko - popis produktu

Zrkadlo, v ktorom na seba uvidíte aj v tme? LED kozmetické zrkadlo Wenko s integrovanými LED diódami má mimoriadne vysokú svietivosť. Pri nanášaní makeupu alebo trhaní obočia je dokonalým pomocníkom. Dotyková funkcia umožňuje zrkadlo ľahko zapnúť a vypnúť. Je vybavené stmievačom pre pohodlné prepínanie úrovne jasu. Životnosť LED diód napájaných z batérií je extrémne dlhá. Zrkadlo je vďaka stojanu stabilné a ľahko ho sklopením prispôsobíte svojim potrebám. Vďaka plochému dizajnu ho ľahko vezmete so sebou na cesty. Materiál: odolný plast. LED diódy sú napájané batériami 1 x micro AAA, 1,5 V (nie sú súčasťou). Rozmery zrkadlovej plochy: 12 x 15,5 cm.Kozmetické zrkadlo WenkLED osvietenieDotykové ovládanieStmievač pre reguláciu jasuStabilnéIdeálne aj na cestyPrevádzka na 4 batérie AAA (nie sú súčasťou balenia)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kozmetické pomôcky od značky Wenko.

Produkt LED kozmetické zrkadlo Wenko #7036888 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické zrkadlá od značky Wenko.

Tento produkt nájdete v skupine Kozmetické prístroje, patrí pod značku Wenko.

LED kozmetické zrkadlo Wenko - parametre produktu

LED kozmetické zrkadlo Wenko - história ceny a dostupnosti

LED kozmetické zrkadlo Wenko - ďalšie zaujímavé produkty

LED kozmetické zrkadlo Wenko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?