Laserové svetlo na bicykel

Laserové svetlo na bicykel

Laserové svetlo na bicykel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Laserové svetlo na bicykel - popis produktu

Laserové svetlo na bicykel Toto laserové bezpečnostné svetlo na bicykel zvyšuje bezpečnosť pri jazde na bicykli za zníženej viditeľnosti a súčasne je to moderný doplnok bicykla. Technická špecifikácia: materiál: plast napájanie: 2x AAA batérie ( súčasťou balenia) uchytenie: univerzálne na sedlovú tyč o priemer 2 - 3,5 cm Rozmery: rozmery produktu: 7,5 x 7 x 3,5 cm Riaďte koleso s heslom - bezpečnosť sa oplatí. Nepostrádateľný doplnok v podobe laserového osvetlenia na bicykel, ktorý by ste mali mať v povinnej cyklistickej výbave. Jazdite bezpečne! Laserové svetlo na bicykel je nepostrádateľný doplnok, ktorý musíte mať. S týmto svetlom sa budete cítiť oveľa bezpečnejšie. Má klasické červené osvetlenie sa 7 LED svetelnými režimami (ustálený, striedavo blikajúce s rôznymi smermi a frekvenciami). A navyše má dva laserové lúče, ktoré premietajú obrysové čiary na ceste - stály svit alebo blikajúce, čím jasne upozorníte ostatných vodičov, kde sa práve nachádzate. Návod na použitie: Inštalácia laserového svetla nie je nič ťažké. Postupujte podľa priloženého návodu, ktorý nájdete vo vnútri balenia. Nasaďte držiak na svetlo k sedačke, vložte do neho aretačné gumu, batérie, svetlo zasuňte do držiaka a hurá na výlet. Možnosti svietenia: LED svietenie - 7 spôsobov svietenie / blikanie diód LASER - 2 režimy svietenia

Produkt Laserové svetlo na bicykel patrí do skupiny produktov Svetlá na bicykel, vyrába ho značka B2bgifter, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Laserové svetlo na bicykel - parametre produktu

Laserové svetlo na bicykel - história ceny a dostupnosti

Laserové svetlo na bicykel - ďalšie zaujímavé produkty

Laserové svetlo na bicykel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?