Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml #127789

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml #127789

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml #127789

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,41 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - popis produktu

Dojčenská fľaša Lansinoh NaturalWave sklenená S, 160 ml:Vyberáte pre svoje dieťatko dojčenskú fľašu? Tou správnou by mohla byť Lansinoh NaturalWave sklenená S, 160 ml, ktorej objem je 160 ml. Tento typ je určený deťom od veku 3 mesiacov. Ako materiál bolo na výrobu použité sklo, vďaka čomu sa ľahko čistí. S novorodeneckým cumlíkom je pre dieťatko sanie prirodzené od prvého dňa. Vhodná je pre stále dojčené deti, ktoré potrebujete dokrmovať alebo kŕmiť na cestách. Pretože je antikoliková, nedostane sa do bruška dieťaťa vzduch, vďaka čomu ho nebude nič bolieť. Pre pomalý prietok je fľaša vhodná pre tých najmenších a rovnako ju využijete na podávanie čaju a vody. Kľúčové funkcie dojčenskej fľaše Lansinoh NaturalWave sklenená S, 160 ml Umožňuje pohodlné kŕmenie vášho dieťatka Dojčenská fľaša Lansinoh má celkový objem: 160 ml Určená pre deti vo veku od 3 mesiacov Z čoho je fľaša vyrobená: sklo Táto fľaša má cumlík vhodný pre novorodené deti Slúži na dokrmovanie detí, ktoré ešte dojčíte Predchádza vnikaniu vzduchu do bruška dieťaťa, takže ho nebude bolieť Cumlík fľaše má pomalý prietok

Charakteristika: Sklenená dojčenská fľaša 240 ml - vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote. Balenie obsahuje: 1 Sklenená dojčenská širokohrdlá fľaša / 1 NaturalWaveTM cumlík so stredným prietokom (MF) / 1 hygienický kryt na použitie ku fľaši / 1 skrutkovací uzáver na použitie ku fľaši.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia:  Pri používaní postupujte podľa priloženého návodu. Fľašu a príslušenstvo je pred kŕmením potrebné dokonale očistiť. Sterilizácia je najbezpečnejší, najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako dokonale zničiť všetky baktérie. Lekári doporučujú sterilizovať pomôcky na kŕmenie počas prvých 12 mesiacov života dieťaťa.Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Lansinoh NaturalWave Glass, 160 ml, Kojenecké fľaše pre deti, Vo chvíľach, keď nie je možné dojčiť bábätko z prsníka, spoľahlivo poslúži dojčenská fľaša Lansinoh NaturalWave Glass. Špeciálne uspôsobený tvar cumlíka poskytne dieťaťu pocit pohodlia, ktorý je pri základnej potrebe – kŕmení – veľmi dôležitý. Vlastnosti: povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas satia rovnako ako pri dojčení silikónový cumlík dynamický cumlík zachováva aktívnu prácu svalov úst a jazyka cumlík tvarom pripomína matkin prsník pomáha znižovať výskyt kolík

Sklenená dojčenská fľaša 160 ml - vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote.

Tento produkt nájdete v skupine Zdravé fľaše od značky Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, je vyrobený vo veľkosti 160 ml, je vyrobený z materiálu Sklo, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý unisex.

Produkt Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml #127789 patrí do skupiny produktov Dojčenské fľaše, patrí značke Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, veľkosť je 160 ml, z materiálu Sklo, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sklenené fľaše, patrí pod značku Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, vo veľkosti 160 ml, materiálové zloženie Sklo, v ponuke predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml #127789 má EAN kód 5060420230680.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - parametre produktu

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - história ceny a dostupnosti

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 160 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?