Lagen 931DS Framing beige multi

Lagen 931DS Framing beige multi

Lagen 931DS Framing beige multi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lagen 931DS Framing beige multi - popis produktu

Štýlová farebná peňaženka Lagen ponúkne dostatok miesta na uloženie hotovosti, dokladov i platobných a vernostných kariet. Vo vnútri nájdete priehradky na bankovky, na vonkajšej strane je umiestnené samostatné vrecko na mince. Peňaženka je vyrobená z kvalitnej kože, čo zaručuje jej dlhú životnosť.vrecko na mince s vnútornými priehradkami so zatváraním na zips2 priehradky na bankovky15 slotov na karty6 priehradiek na dokladytransparentné okienkozatváranie peňaženky na cvok

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Lagen, vo farbe oranžová, viac farieb, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Lagen 931DS Framing beige multi patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Lagen, vo farbe oranžová, viac farieb v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tašky, patrí značke Lagen, vo farbe oranžová, viac farieb, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Lagen 931DS Framing beige multi - parametre produktu

Lagen 931DS Framing beige multi - história ceny a dostupnosti

Lagen 931DS Framing beige multi - ďalšie zaujímavé produkty

Lagen 931DS Framing beige multi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?