Ľadvinka - ružová

Ľadvinka - ružová

Ľadvinka - ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ľadvinka - ružová - popis produktu

Dámska ľadvinka je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je nielen praktickým miestom na uloženie drobných predmetov, ale aj doplnkom mestského a športového outfitu. Zmestí sa do nej to najdôležitejšie - mobil, peňaženka, kľúče alebo drobné občerstvenie. Ľadvinka na opasku je alternatívou ku klasickému batohu, aby ste mali svoje praktické veci vždy na dosah ruky. Dá sa ľahko prispôsobiť pomocou nastaviteľného bedrového pásu. Bedrová ľadvinka je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa udržiava. Taška typu ľadvinka má nastaviteľný bedrový pás, ktorý sa zapína na plastovú patentku, ktorá umožňuje presné prispôsobenie. Hlavné vrecko so zapínaním na jednosmerný zips. Na zadnej strane je ďalšie vrecko so zapínaním na zips. Okrem toho sa v hlavnej priehradke nachádza vrecko so zapínaním na zips. Športová taška typu ľadvinka - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 34 x 11 cm (šírka x výška) typ tašky: ľadvinka produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľný bedrový pás so zapínaním na patentku hlavné vrecko zapínané na zips zadné vrecko zapínané na zips vnútorné vrecko zapínané na zips

Produkt Ľadvinka - ružová patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke 4F, vo farbe ružová, ružový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ľadvinky, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Ľadvinka - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaTašky, Dámske tašky, Ľadvinky, Dámske ľadvinky
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Ľadvinka - ružová - história ceny a dostupnosti

Ľadvinka - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Ľadvinka - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?