Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Labeta Želírovací cukor 4:1 250 g Pri pohľade na koše zozbieraného ovocia si hovoríte, že sa tohtoročnej úrode darilo? Jahody, marhule, hrušky, slivky – nech už máte akékoľvek ovocie, nezabudnite si z neho pripraviť aj pár pohárov chutného džemu. Možno nie pár, ale radšej viac ako menej. Džem je totiž návykový tovar, a to obzvlášť ten poctivý domáci. Pokiaľ máte veľmi sladké ovocie, pridajte k nemu želírovací cukor 4:1, ktorý je zárukou toho, že váš džem bude mať správnu konzistenciu. Žiadny cukor navyše už nie je nutné pridávať. Želírovacia zmes obsahuje všetko potrebné. Zloženie: Cukor, želírujúce látky (guma guar, xantán, pektíny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana. Cukor s prísadami na prípravu džemov a marmelád.
Produkt Labeta Želírovací cukor 4:1 250 g má priradený EAN kód 8594009163344.
Kategória | Cukor, Marmelády |
EAN | 8594009163344 |
Labeta Želírovací cukor 4:1 250 g | | Pri pohľade na koše zozbieraného ovocia si hovoríte, že sa tohtoročnej úrode darilo? Jahody, marhule, hrušky, slivky – nech už máte akékoľvek ovocie, nezabudnite si z neho pripraviť aj pár pohárov chutného džemu. Možno nie pár, ale radšej
LABETA Želírovací cukor trstinový 250 g | | Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie. | | Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy. | | Zloženie: cukor trstinový, želírovacie látky
Labeta Želírovací cukor 3:1 500 g | | Patríte k milovníkom palaciniek či lahodného perníka? V tom prípade by vo vašej špajze nemali chýbať poháre s ovocnými džemami. A pretože nie je nič lepšie, než vlastnoručne pripravený džem, máme pre vás želírovací cukor 3:1. Vďaka už
Labeta Želírovací cukor 3:1 BIO 340 g | | Patríte k milovníkom palaciniek či lahodného perníka? V tom prípade by vo vašej špajze nemali chýbať poháre s ovocnými džemami. A pretože nie je nič lepšie, než vlastnoručne pripravený džem, máme pre vás želírovací cukor 3:1 v bio
Labeta Želírovací cukor 2:1 500 g | | Vedeli ste, že džem môžete pripraviť aj v domácej pekárni? Pokiaľ máte radi nové veci a radi skúšate nové receptúry, skúste vytvoriť džemy netradičných chutí. Chcete mixovať jablká so škoricou či skúsiť kombináciu hrušiek a černíc?
LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g | | Želírovací cukor je vhodný pre diabetikov a je prirodzene bez lepku. | | Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie. | | Ľahko si pripravíte lahodné domáce
Labeta Želírovací cukor na jahody 425 g | | Viete, aký je jeden z najobľúbenejších druhov ovocia? Tipovali ste jahody? Správne! Jahody milujú deti aj dospelí. Najlepšie sú samozrejme čerstvé. Pokiaľ však dôjdu, neexistuje lepší džem, než práve ten jahodový. Preto si nezabudnite
Želírovací cukor Biovegan na 1 kg ovocia. Vegánsky, bezlepkový, v biokvalite
Labeta Škoricový cukor 20 g | | Viete, ktoré korenie rozdeľuje spoločnosť na tých, ktorí ho milujú, a na tých, ktorí ho nemôžu ani cítiť? Prekvapivo je ním aromatická a ľahko ostrá škorica. Viete si ale predstaviť jablkový závin bez štipky škorice či varené víno, u ktorého
Vanilínový cukor v kilovom balení. Vanilínový cukor použijete vo väčšine cukrárskych výrobkov - náhodne: krémy, šodo, pudingy, prísada do trených, šľahaných i kysnutých ciest. Ponúkame kilové balenie vanilínového cukru, ktorý budete mať pri výrobe múčnikov kedykoľvek k
Prípravok na želírovanie až 1 kg rôzneho druhu ovocia, ktorý poskytuje možnosť dlhodobej konzervácie v trochu inej podobe
Sense Coco BIO kokosový cukor 250 g | | Nerafinovaný kokosový cukor predstavuje pre telo priaznivejšiu formu sladidla ako je rafinovaný repný alebo trstinový cukor, ktorý je zbavený všetkých živín. | | Glykemický index kokosového cukru sa v porovnaní s repným cukrom pohybuje o niečo
Vanilínový cukor je cukor s vanilkovou príchuťou, dodá lahodnú vanilkovú chuť plnkám, krémom, cestám alebo ho možno využiť na posypanie dezertov, koláčov a tort. | | obsah: 250 g | | Zloženie | cukor (99,8%), aróma, glukózový sirup. Môže obsahovať stopy: lepok, vajcia, arašidy,
Ijevan Sladká zaváranina z Dula 600 g | | Zloženie: čerstvá dula, cukor, citrón, voda. | | Neobsahuje konzervačné látky, umelé farbivá a arómy. | | Nutričná a energetická hodnota v 100 g výrobku: 1164 kJ, sacharidy - 68 g. | | Skladujte pri teplote od 0 ° C do + 25 ° C, mimo priame slnečné
Giana Jahodový kompót 425 ml (400 g) | | Jahody v sladkom náleve. | | Zloženie: pitná voda, jahody, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, spevňujúci látka: chlorid vápenatý | | Hmotnosť pevného podielu 160 g. | | Krajina pôvodu: Egypt | Jahodový kompót. | |
Kokosový cukor v BIO kvalite, ktorý sa získava z okvetia kokosových paliem, je ideálnou alternatívou bežných sladidiel
Najtelo Trstinový práškový cukor, 1 x 500 g Práškový cukor, príjemnej nevtieravej chuti a medovej vône. Vďaka zvyškovej melase ľahko zvýrazňuje pôvodnú chuť pokrmov. Je zdravšou a chutnejšou náhradou bieleho repného cukru a je najbežnejším druhom zdravého cukru
Iswari Kokosový cukor BIO 250 g Kokosový cukor je mimoriadny tým, že patrí medzi skutočné delikatesy a súčasne nášmu telu prospieva. Je získavaný v Indonézii ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem. Nektár je potom spracovávaný v miestnych dedinách domorodcov a
Prírodný trstinový cukor Demerara sa vyrába z trstinovej šťavy. Je nerafinovaný a vyznačuje sa zrnitou štruktúrou a jantárovou farbou. Vyrába sa z prvej kryštalizácie počas spracovania cukrovej trstiny do podoby kryštáľov, čím sa uchová 1-2 % prírodnej trstinovej
GRIZLY Trstinový cukor 1000 g | | Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Trstinový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Vyrába sa z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy. Náš
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Labeta Želírfix 1:1 20 g | | Dostali ste od susedky kôš marhúľ, ale koláčov ste už prejedení? Skúste si z nich pripraviť výborný džem. A ak máte čas, môžete sa pohrať s chuťami. Jednodruhové džemy sú klasikou, ktorá nikdy neomrzí. Ale čo tak skombinovať marhule s vanilkou
Labeta Želírfix s ovocným cukrom 1:1 20 g | | Trápi vás cukrovka, ale vy sladké priam zbožňujete? Nevešajte hlavu. Vďaka Želírfixu s ovocným cukrom, ktorý je vhodný aj pre diabetikov, môžete mať domáce ovocné DIA džemy kedykoľvek po ruke. Stačí keď si vyberiete ovocie či
Country Life Cukor kokosový BIO 250 g | | Zloženie: kokosový cukor *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva | | Návod na prípravu: K priamu spotrebu. | | Alergény: Môže obsahovať stopy lepku. | | Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do