LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml - popis produktu

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO+ Tinted Light

Známy korekčný krém výrobcu La Roche-Possay EFFACLAR DUO+ má aj ďalších úspešných súrodencov. Ak potrebujete zamaskovať to, čo má ostať okoliu neviditeľné, stavte na zjednocujúci korekčný krém proti nedokonalostiam a upchávaniu pórov EFFACLAR DUO+ Tinted Light. Tónovaný krém s prirodzeným krycím efektom redukuje stopy po akné – pupienky, jazvičky, červené i hnedé škvrny. Bez nepekného efektu masky.

Výhody korekčného krému z radu EFFACLAR
  • Tónovacia korekcia a okamžité zjednotenie pleti
  • Krytie bez efektu masky
  • Dostupnosť v dvoch odtieňoch – LIGHT a MEDIUM
  • Možnosť kontroly lesku – zmatňuje pleť
  • Dlhodobé uvoľnenie a stiahnutie pórov
  • Hydratácia pokožky
  • Tlmenie začervenania a vyhladenie pleti už po 12 hodinách*
  • Redukcia pupienkov a stôp po akné už po 8 dňoch používania**
  • Prevencia vzniku červených a hnedých škvŕn
  • Produkt vhodný pre dospelých i mladistvých
Kľúčové zložky tónovaného krému EFFACLAR DUO+

Korekčný krém EFFACLAR DUO+ Tinted Light funguje komplexne. Jeho krémovo-penová textúra nelepí, nezaťažuje pleť a prakticky nezanecháva fľaky na oblečení.***  Tento inovatívny produkt bol špeciálne navrhnutý pre mastnú a aknóznu pleť, ktorá potrebuje krytie a má trojaký účinok.

  1. LIEČEBNÝ Aqua Posae Filiformis (tzv. APF), exkluzívna patentovaná aktívna látka, obnovuje a vyrovnáva kožný mikrobióm. Spoločne s manózou a niacínamidom napomáhajú bunkovej obnove a tíšeniu zápalových prejavov. Výskyt nedokonalostí sa viditeľne znižuje a pokožka získava späť svoju stratenú rovnováhu.
  2. PREVENTÍVNY Procerad™, patentovaný ceramid, pomáha potláčať tvorbu červených a hnedých škvŕn. Pravidelné používanie krému EFFACLAR DUO+ Tinted Light má preventívny účinok až mesiac po ukončení používania.****
  3. KOREKTÍVNY Zmatňujúce a korektívne ingrediencie pohlcujú nadbytok mazu a rafinovane odrážajú svetlo. Ľahko sa prispôsobia farbe vašej pleti. Pokožka získa matný zamatový vzhľad, farebne jednotný tón, jemné linky sú rozmazané a stopy po akné zahladené.
Správne použitie tónovacieho krému EFFACLAR DUO+ je základ

Pred použitím tubou dobre pretrepte. Množstvo veľkosti hrášku potom rozohrejte medzi prstami a aplikujte na dobre vyčistenú pleť. Napokon krém jemne vmasírujte končekmi prstov smerom do strán.

Zakryte nedostatky a zjednoťte svoju pleť
  • ČISTENIE – EFFACLAR čistiaci gél
  • TONIZOVANIE – EFFACLAR adstringentná pleťová voda
  • OCHRANA A KOREKCIA – EFFACLAR DUO+ tónovací krém

Vyskúšajte niektorý z produktov z radu La Roche-Posay Effaclar, alebo si z nich zostavte kompletnú starostlivosť. Tento inovatívny program cieli na všetky fázy životného cyklu nedokonalostí a je ideálny pre mastnú a problematickú pleť so sklonom k akné.

Použité zdroje z webu La Roche-Posay * Inštrumentálny test so 43 účastníkmi a jeho výsledky po 12 hodinách. ** Kozmeticko-klinická štúdia s 38 účastníkmi. *** Výsledky potvrdené spotrebiteľským testom na 62 ženách. **** Štúdia vykonaná v Číne na 15 pacientoch s fototypom III až V., aplikácia dvakrát denne.

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml - parametre produktu

KategóriaKrémy

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml - história ceny a dostupnosti

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml - ďalšie zaujímavé produkty

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + Tinted light 1x40ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?